Banner
naslovna 11

Xiaomi HyperOS dolazi na još 11 modela telefona – evo kojih

Xiaomi polako ali sigurno želi na sve svoje modele dovesti HyperOS. Sada u prosincu nova platforma dolazi na još 11 modela, evo koji su to.

Xiaomi, globalni lider u proizvodnji pametnih telefona, lansirao je svoj domaći operativni sustav, HyperOS, krajem listopada na spektakularnom događaju posvećenom seriji Xiaomi 14.

MagSafe i Qi2 – Budućnost bežičnog punjenja za Android

Nakon brzog izbacivanja ažuriranja za prve serije uređaja poput Xiaomi 13 i Redmi K60, tvrtka je danas najavila drugu seriju postojećih uređaja koja će dobiti HyperOS verziju za razvojne programere u Kini sljedećeg mjeseca (prosinac 2023).

1 20

Na popisu od 11 uređaja koji će dobiti HyperOS CN ROM verziju u prosincu 2023. su modeli koji su sastavni dio Xiaomijeve vrhunske ponude. Tu se nalaze Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition, Redmi K50 Ultra, Redmi K50 Gaming Edition, Redmi K50 Pro, Redmi K50, te Xiaomi Pad 5 Pro 12.4.

Honor izlazi na burzu

Ova najava inicijalno je izazvala diskusiju među članovima Xiaomijeve zajednice u Kini, posebno zbog isključenja serije uređaja Xiaomi 12S iz prvotnog popisa.

naslovna1 4

No, glasnogovornik Xiaomija, Zhang GuoQuan, brzo je intervenirao putem kineskog društvenog medija Weibo, objašnjavajući da je došlo do nesporazuma te da je serija 12S Xiaomijev prioritet za dobivanje nadogradnje HyperOS-a.

YouTube predstavio Playables za Premium korisnike

On je istaknuo kako su ovi uređaji prvi Leica-ovi pametni telefoni koje je tvrtka lansirala na tržište, što ih čini ključnim dijelom Xiaomijevog portfolija.

NASLOVNA

Xiaomi je, prema njegovim riječima, ozbiljno posvećen implementaciji HyperOS-a na svojim uređajima kako bi korisnicima pružio bolje iskustvo korištenja, optimiziranu brzinu i dodatne sigurnosne značajke.

Virtualna stvarnost mogla bi biti ključni igrač lucidnih snova

HyperOS se oslanja na Xiaomijevu domaću tehnologiju, kombinirajući performanse i inovacije kako bi korisnicima pružio sučelje koje odražava Xiaomijevu posvećenost vrhunskim tehnološkim rješenjima.

cc1 7

Iako je početna objava izazvala nejasnoće, Xiaomijeva zajednica brzo je dobila ažuriranje, uključujući i uređaje serije Xiaomi 12S, prema izjavi Xiaomija objavljenoj u nedjelju, 26. studenog.  Ova ispravak dodatno potvrđuje Xiaomijevu predanost korisnicima, a HyperOS će pružiti sve svoje prednosti i na najnovijim uređajima serije 12S.

Honor 100 Serija: Nova era pametnih telefona s tehnološkim inovacijama

S obzirom na brzinu i ozbiljnost Xiaomijevog odgovora, očekuje se da će HyperOS postati ključan element Xiaomijevog ekosustava, unaprjeđujući funkcionalnost i doživljaj korisnika njihovih uređaja.

1 18

Novi operativni sustav igra ključnu ulogu u strategiji Xiaomija za pružanje potpunog, optimiziranog i personaliziranog iskustva korištenja njihovih pametnih telefona i tableta.

Apple Vision Pro na tržište će u ožujku 2024. – globalna dostupnost tek 2025.

Kakvo je vaše mišljenje u vezi HyperOS-a u odnosu na MIUI 14. Pošto smo se radovali kako ćemo uskoro ugledati MIUI 15, a umjesto njega dobili smo HyperOS.

1 16

Naš stav je da treba s vremena na vrijeme dovesti neko veće ažuriranje koje će iz temelje promijeniti vizualni identitet i način korištenja platforme. Što HyperOS uvelike i čini.

YouTube: Ako koristite blokatore oglasa, čekajte na početak reprodukcije sadržaja

Naravno treba vremena da se postojeći korisnici naviknu na novu platformu ali u slučaju HyperOS platforme to svakako neće biti dugoročni proces.

 

Najčitanije