Banner
tekst4naslovna

Xiaomi će proizvoditi zaslone za konkurenciju?

Čini se kako Xiaomi namjerava ići korak dalje.

Xiaomi nakon predstavljanja sada aktualne Xiaomi 12S (Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra) serije, sada razmišlja o početku proizvodnje zaslona i za konkurenciju.

Xiaomi 12S i Xiaomi 12S Pro – Leica i Snapdragon 8+ Gen 1

Baš onako kako to radi Samsung jer uostalom Samsung proizvodni zaslon i za Apple, odnosno iPhone pametni telefon. Pa zašto se Xiaomi ne bi okušao u istom, kada su Xiaomi 12S a i Xiaomi 12 zasloni izuzetno kvalitetni.

tekst4sl1

Kako navode čelnici Xiaomija oni su sposobni proizvesti vrlo brzo izuzetno kvalitetne zaslone one ravne (uobičajene) kao i zakrivljene, pa što kome zatreba Xiaomi će biti spreman na sve.

Kako napraviti dobru fotografiju s mobitelom

Bez obzira o kakvim zaslonima zapravo bila riječ, Xiaomi posjeduje tehnologije da može proizvesti zaslone s izuzetno uskim okvirima sa „rupom” za Punch-hole a čini nam se kako će kroz vrijeme koje je pred nama Xiaomi doći na poziciju da bude ljutiti konkurent Samsungu, kada je u pitanju proizvodnja zaslona.

Xiaomi 12S linija spremna za tržište

Za sada nema nikakvih informacija kada i kome će Xiaomi započeti proizvodnju zaslona a priča se kako bi i naredne Xiaomi linije pametnih telefona mogle dobiti drugačije zaslone.

USB Type-C postaje obvezan u Brazilu po uzoru na EU

Al naravno o tome više potrebno je pričekati još neko vrijeme, kako bi sve stvari sjele na svoje mjesto. Priča se da će i zaštitni sloj na zakrivljenim zaslonima biti drugačiji nego je to do sada bio slučaj.

tekst4sl2

Iako su korisnici odmah na forumima reagirali ljutiti i rekli da bi više voljeli vidjeti Xiaomi modele s ravnim zaslonima, tvrtka je odlučila da će za svoje potrebe krenuti za modelima zakrivljenog zaslona.

HTC A101 – LCD zaslon i Unisoc T618 chipset

Kako će se to odraziti na samu prodaju i tržište konačan sud donijeti će sami korisnici. Dok mi čekamo predstavljanje (Europsko) aktualne Xiaomi 12S serije, dostupne su nam prodaje cijene (za osnovne verzije) u Kini.

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) – prikaz dostojnog kralja [Fotogalerija]

Xiaomi 12S počinje s cijenom od 570€, Xiaomi 12S Pro donosi cijenu od 670€ te Xiaomi 12S Ultra donosi cijenu od 950€. Još jednom kažimo kako je riječ o osnovnim modelima odnosno o 8GB radne te 128GB ili 256GB (ovisno o modelu) kapacitetu interne memorije.

Google Gmail dobiva novo sučelje – u znaku „Material Design”

Za sve detalje (specifikacije) svakako pogledajte našu Bazu Mobitela točnije: Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro i Xiaomi 12S Ultra modele. Sva tri modela pokretani su MIUI 13 sučeljem koji se temelji na Androidu 12.

SL1

Dok čekamo svoje primjerke Xiaomi 12S modela na recenziju, drago nam je za vidjeti da Xiaomi ide „prema vrhu” i zaista želi postati No.1 i uzeti „krunu” Samsungu a sigurni smo kako će u time i kroz nadolazeće vrijeme naveliko i uspjeti.

Najčitanije