huawei
dd1

Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro dolaze 27.10.2024.

Čini se kako smo vrlo blizu predstavljanja nove flagship linije Xiaomi pametnih telefona, naravno radi se o Xiaomi 14 modelima.

Uskoro će se obistiniti ono o čemu se šuškalo – Xiaomi će, prema najnovijim informacijama, službeno predstaviti svoje revolucionarne modele, Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro, 27. listopada 2024. godine.

Samsung Galaxy S24 serija na tržištu u siječnju,tu je i prvi benchmark

Ovaj potez ima poseban značaj jer se očekuje da će Xiaomi biti prvi proizvođač telefona koji će koristiti Qualcommov najnoviji vodeći čipset, Snapdragon 8 Gen 3, koji je predstavljen ranije te godine.

tekst3naslovna 1

Cijela telekomunikacijska zajednica sa zanimanjem prati ovo lansiranje, budući da se očekuje da će Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

Samsung Exynos 2500 za 2025.: Nova konfiguracija CPU-a i očekivanja

Ovaj korak dolazi nakon ranijih naznaka da će Xiaomi 14 biti prvi Android uređaj koji će koristiti Titanijum, a ove informacije su se pokazale točnima.

tekst3naslovna

Qualcomm, vodeći proizvođač čipseta, ubrzava svoj tempo predstavljanja novih tehnologija, a Snapdragon 8 Gen 3 čipset predstavljen je na godišnjem događaju Snapdragon Summit na Havajima u listopadu 2023. godine.

Xiaomi MIUI odlazi, stiže MiOS

Prema novim glasinama iz Kine, Xiaomi ima ambiciju biti prvi proizvođač koji će najaviti uređaje koji koriste ovaj čipset. Stoga su odabrali datum 27. listopada, dan nakon završetka Qualcommovog događaja, za službenu najavu svojih vodećih pametnih telefona, Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro.

tekst3sl2 2

Ovi uređaji predstavljaju nasljednike Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro, koji su službeno objavljeni u prosincu 2022. godine. Očekuje se da će Xiaomi 14 ponuditi potpuno novi dizajn te Leica podešene kamere s tri različite žarišne duljine.

Xiaomi globalno predstavio Xiaomi 13T seriju

Osim toga, Xiaomi 14 bit će opremljen MIUI 15, baziranom na Androidu 14. S druge strane, Xiaomi 14 Pro mogao bi imati okvir od titana i satelitsku povezanost, prema nekim glasinama.

tekst2naslovna1

Oba modela su već certificirana za prodaju u Kini od strane nadležnih tijela, sugerirajući da se masovna proizvodnja već odvija. Nadalje, očekuje se unapređenje u pogledu zaslona, mogućnosti kamere, brzog punjenja, kapaciteta baterije i vibracijskog motora.

MIUI 15 potvrđuje dolazak Xiaomi 14 modela u studenom

Već smo imali prilike vidjeti render Xiaomi 14 modela, što je dodatno povećalo uzbuđenje među entuzijastima tehnologije. Također, pojedine glasine ukazuju na to da će Xiaomi 14 imati brzo punjenje od 90W, dok će Xiaomi 14 Pro nadmašiti sve s impresivnih 120W punjenjem.

tekst3naslovna 1

Ovi detalji samo su mali dio onoga što možemo očekivati dolaskom Xiaomi 14 modela. Vrlo je uzbudljivo vidjeti Titanijum na Android telefonu, kao i isprobati novi MIUI 15 koji se bazira na aktualnoj Android 14 platformi.

Xiaomi 14 donosi ono što i iPhone u Apple “svijetu” – Titanium

Predstavljanje Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro modela najavljuje novu eru inovacija u industriji pametnih telefona. Xiaomi, kao progresivni proizvođač tehnoloških uređaja, nastoji postaviti nove standarde kvalitete, performansi i dizajna.

tekst2sl3 4

S nestrpljenjem iščekujemo službenu najavu ovih revolucionarnih uređaja te smo uvjereni da će oni zadovoljiti očekivanja korisnika i nadmašiti prethodne modele. Sve u svemu, 27. listopada 2024. bit će ključni datum za svijet mobilne tehnologije, a Xiaomi će biti u središtu pažnje sa svojim inovativnim Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro pametnim telefonima.

Najčitanije