Banner
tekst1naslovna

Xiaomi 12 Ultra doći će sa tri različita dizajna

Xiaomi nakon predstavljanja tri modela: Xiaomi 12X, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ova Kineska tvrtka ide dalje i uskoro donosi Xiaomi 12 Ultra pametni telefon.

Kineski Xiaomi predstavio je tri aktualna modela pametnih telefona. Oni su redom: Xiaomi 12X, Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro. O njihovim značajkama nešto više ćemo reći u narednim danima a ono što danas želimo spomenuti dotiče se nadolazećeg „najjačeg” modela.

Samsung pruža korisnicima da poprave svoje telefone samostalno

Riječ je o Xiaomi 12 Ultra modelu. Koji će se najviše razlikovati od trenutno predstavljenih modela u smislu kamera, značajki ali i načinu (dizajnu izrade). Ipak kažimo i nekoliko riječi o samim značajkama nadolazećeg Xiaomi 12 Ultra pametnog telefona.

tekst1sl1

U prvome redu možemo se dotaknuti načina brzog punjenja pri snazi 120W. Kako se i očekuje Xiaomi 12 Ultra pokretat će Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ali ono najvažnije dotiče se samih kamera.

Xiaomi Redmi predstavio – Curved Monitor 30”

Što se svakako može zaključiti i po modulu kamere na stražnjoj strani (veliki modul kamere i pripadajućih leća). Xiaomi 12 Ultra donosi glavnu kameru pri rezoluciji od 50MP a prema glasinama senzor glavne kamere imat će potpis Sonya.

Samsung XCover Pro 2 – donosi 5G i 3,5mm priključak

Neki dan smo spomenuli kako Sony radi na novom senzoru kamere Exmor IMX a za sada nije potvrđeno da li će upravo on biti implementiran unutar Xiaomi 12 Ultra ili će riječ biti o nekom drugom modelu. Nadalje tu je i telefoto kamera sa 5x zoom-om i 48MP te je kao posljednja tu 48MP ultraširoka kamera.

tekst1sl2

Ipak ono što želimo najviše reći, posvetiti se istom dotiče se dizajna Xiaomi 12 Ultra pametnog telefona. Odnosno dizajnu (materijalu) s kojima će Xiaomi 12 Ultra biti dostupna na tržištu.

Samsung One UI 4.1 uskoro dolazi na Galaxy S20 FE i druge (starije) modele

Moramo odmah reći kako Xiaomi 12 Ultra još uvijek nije potvrđen ali smo sigurni kako će njegov dolazak biti vrlo uskoro sa s obzirom na predstavljanja tri aktualna Xiaomi 12 modela.

Vivo uskoro predstavlja X Fold – sklopivi pametni telefon

Priča se kako će Xiaomi 12 Ultra doći u tri načina dizajna odnosno tri materijala. Prvi je na redu staklena izvedenica što i nije baš iznenađujuće pošto sada „skoro svi” flagship (premium) pametni telefoni dolaze u staklenom kućištu.

WearOS – imali smisla u borbi za mjesto pod suncem

Za staklenu verziju govori se kako će doći u više boja što uz one uobičajene: crno, bijele bit će svakako i još neke izuzetno zanimljive boje. Druga po redu je keramička varijanta odnosno keramičko kućište unutar kojega će biti postavljen Xiaomi 12 Ultra.

tekst1sl3 1

Keramička varijanta ovog pametnog telefona isključivo će biti dostupna u crno bijeloj verziji. Treća ujedno i posljednja verzija je kožna što znači kako će stražnja strana Xiaomi 12 Ultra telefona doći pri kožnoj stražnjoj strani.

Xiaomi imao odlične prodaje rezultate za fiskalnu 2021. godinu

Nešto slično davno smo imali prilike vidjeti na starijim LG pametnim telefonima. Ovo uopće više niti ne čudi pošto je već započeo razvoj kućišta pametnog telefona koji mijenja boju ovisno o izloženosti UV svjetlu.

Najčitanije