Banner
NASLOVNA11 1

Samsung demantira planove za Galaxy Z FE

Prošlog tjedan pojavila se informacija kako Samsung radi na još jednom FE modelu telefona ali ovog bi puta on bio sklopivi. Čini se kako sada sve opovrgavaju.

Recenzije:

Prošli tjedan s vama smo dijelili vijest o navodnom radu Samsunga na novom modelu Galaxy FE telefona, ovoga puta s mogućnošću sklopivosti.

Samsung Galaxy S24 serija – još plosnatija i nalik na prethodnike

Ime koje se spominjalo bilo je Samsung Galaxy Z FE, a očekivalo se da će se pojaviti na tržištu iduće godine s cijenom između 400$ i 500$.

HarmonyOS Next stiže na Huawei mobitele

Međutim, čini se da su se stvari promijenile, jer Samsung sada negira te informacije, tvrdeći da takvi planovi nisu u planu za 2024. godinu.

2 6

Od samog početka, ova vijest zvučala je iznimno optimistično, no danas je Samsung odlučio staviti točku na i, izjavivši da takvo što nije u planu.

Apple iOS 18 – iz temelja mijenja način korištenja iPhone telefona

Prema informacijama jedne korejske publikacije, Samsung je izričito izjavio da ne planira proizvoditi sklopive pametne telefone srednje klase, odbacujući sve ranije spomenute glasine.

Telemach šalje upite za nepostojeće račune

Glasnogovornik Samsung Electronicsa izjavio je: “Ne planiramo proizvoditi sklopive pametne telefone čija je cijena u srednjem rangu, a najnovije glasine su neutemeljene.”

1 8

Jasno je da je Samsung odlučan u demantiranju ovih spekulacija. Izjava glasnogovornika ostavlja malo prostora za tumačenje: “Ne postoji prostor za sklopive telefone srednjeg ranga.” Dakle, barem za sada, izgleda da će Samsung ostati izvan tržišta srednjeg segmenta sklopivih telefona.

iPhone 16 donosi AI elemente

Ovaj potez ostavlja Motorolu s njezinim Razr 40 / Razr 2023 kao jedinog igrača u “srednjetonskom sklopivom” prostoru. Iako je Razr 2023 prvotno lansiran u SAD-u s cijenom od 699,99$, trenutno ga možete nabaviti za samo 499,99$.

YouTube u problemu zbog načina detekcije blokatora oglasa

Ova cijena je unutar Samsungove ciljne cijene za srednji rang sklopivih Galaxy Z uređaja koji, barem prema najnovijim informacijama, neće ugledati svjetlo dana.

Samsung Galaxy Z Flip5 2

Potrebno je  napomenuti da, ako ste razmišljali o mogućnosti lansiranja FE verzije nekog od Samsungovih sklopivih uređaja, glasnogovornik je izjavio: “Ništa nije odlučeno po tom pitanju.” To može značiti da postoji još prostora za promjene u bliskoj budućnosti.

Telemach šalje upite za nepostojeće račune

Iako moramo priznati kako nas je ova vijest razveselila i mogućnost da će se moći kupiti “nešto jeftniji” Flip, za sada nam isključivo ostaju na odabir postojeći Z Flip odnosno Z Fold modeli telefona.

Samsung Galaxy Z Flip5 11

Naravno, nije isključena mogućnost da kroz dogledno vrijeme na tržištu zaista ne ugledamo jedan Z FE telefon. Mi ćemo, naravno, i dalje pratiti informacije, i kada budemo znali nešto novo, odmah ćemo to podijeliti sa vama.

Lapse želi konkurirati Instagramu

Ono što je također potrebno naglasiti je to kako Samsung ovom pričom daje “ideju” i ostalim proizvođačima da na tržište plasiraju nešto slično. A što će to biti, svakako kroz vrijeme koje je pred nama ostaje za vidjeti.

Samsung One UI 6.0 i datum dolaska na telefone – [lista]

Za sada, ako želite jedan Galaxy FE model, imate na odabir čak njih tri: Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE i Galaxy S23 FE.

Najčitanije