Banner
tekst1sl1

WhatsApp konačno dobiva Material Design

Čini se kako su se čelnici WhatsApp platforme nakon udostojili „omogućiti” da Material Design bude dostupan i na WhatsApp-u.

Čini se kako WhatsApp nije aktualan kada je u pitanju dovođenje novih dizajnerskih elemenata.

SMS poruke dolaze u Subotu – testira se novi sustav „uzbune od opasnosti”

Da budemo precizniji nisu ovo „novi elementi” dizajna, već su prisutni odavno.

Motorola Razr 40 Ultra – 3,5” (144Hz) vanjski zaslon, postao je stvarnost

Riječ je o svima dobro poznatom i više puta isticanom Material Design. Kojega je svojim dolaskom „uveo” Android 12 a potom je Android 13 jednostavno čitavu priču „zakotrljao”.

tekst2sl5

Čini se kako su se čelnici WhatsApp platforme nakon udostojili „omogućiti” da Material Design bude dostupan i na WhatsApp-u. Naravno ovo dolazi od glasina i za sada se sve još uvijek nalazi na beta testiranju.

Google Pixel Watch 2 prelazi na Snapdragon W5

Moramo istaknuti i sami sebe uvjeriti kako Material Design ima vrlo široki utjecaj da postepeno počinje stizati i na one aplikacije koje nisu u vlasništvu Google-a.

tekst1sl1 8

Ova praksa u globalu gledajući je odlična jer će poslužiti za „standardiziranje” i generaliziranje aplikacije koje koristimo na Android platformi.

UPDATE: rezultati megatesta low light kamera, najbolji je…?

Jednostavnije će biti korištenje različitih elemenata aplikacija te će čitav izgled aplikacije i same Android platforme biti unificiran. Naravno svojim dolaskom to će još dodatno istaknuti (i potvrditi) Android 14, koji će čitavu priču samo nastaviti.

tekst3naslovna 6

Vratimo se mi u globalu na WhatsApp i kažimo kako je „novi stari” Material Design primijećen pri beta inačici aplikacije, odnosno brojčanoj oznaci 2.23.12.3.

Važne informacije prije nabavke printera za kućanstvo

Za sada je čitava priča duboko vezana uz Beta inačicu i nije poznato kada bi se Material Design konačno mogao vidjeti i u finalnoj verziji WhatsApp platforme.

tekst1naslovna

Ako je vjerovati glasinama ovaj Material Design slijedi smjernice „treće generacije” čime će jednostavno biti uklopiti ga u nadolazeći Android 14.

Recenzija Samsung Bespoke Jet Complete VS20A95843W/GE

Što će značiti kako će WhatsApp (nekada u budućnosti) kao i Android 14 jednom izgledati kao „jedno” odnosno kao da su od istog izvora. Sve ovo odlično ovako izgleda na papiru ali se svakako treba strpjeti i vidjeti kako će to sve biti u praksi.

tekst1naslovna 4

Ako želite možete „provjeriti” da li ćete pokušati upasti u „Beta program” jednostavnim odlaskom (klikom) na: WhatsApp Beta. Potrebno je detaljno pročitati sve upute da bi onda znali o čemu je zaista riječ.

Xiaomi Mix Fold 3 donosi 50W bežično punjenje i kameru ispod zaslona

Za očekivati je (iako to nije potvrđeno) kako će Material Design vrlo ubrzo „izaći iz Bete” te će samim time biti dostupan na globalnoj razini, odnosno širokoj masi.

tekst2naslovna 4

Kako smo već više puta isticali na našim stranicama, tvrtka Meta koja stoji iza WhatsApp servisa za komunikaciju, sve svoje napore pridodaje razvoju što boljeg alata i to im iz nadogradnje u nadogradnju svakako i uspijeva.

Samsung Galaxy S23 FE – ponovno aktualne značajke, na tržištu u Q3

Nedavno smo istaknuli kako umjesto broja telefona, WhatsApp donosi prikaz korisničkog imena a sada možemo očekivati i dolazak Material Design-a. Jednostavno ne možemo a da se ne upitano, pa gdje li je kraj ovog popularnog servisa?

Najčitanije