Banner
tekst2sl3 1

WhatsApp dobio mogućnost reakcija i dijeljenje velikih datoteka

WhatsApp danas dobio mnogo noviteta, od emojia pa sve do mogućnost dijeljenja velikih datoteka do 2GB.

Proteklog mjeseca Mark Zuckerberg (vlasnik WhatsApp servisa za komunikaciju) najavio je da WhatsApp dobiva nešto značajno i zanimljivo za same korisnike. WhatsApp je dobio tu novost a ona se odnosi na mogućnost reagiranja (reakcija) na primljene poruke.

HT vodi 15 TikTokera na koncert Billie Eilish u Bonn

Slično odnosno isto se može raditi i unutar Facebook Messenger aplikacije a Meta je očito samo „skopirala” sve isto na WhatsApp. Mogućnost reakcije napravi se dužim pritiskom (zadržavanjem prsta) na određenoj poruci te se onda dobiva „izbornik” sa šest emoija.

tekst2sl1

Iako ih je sada šest WhatsApp je obećao dolazak većeg broj emoija i boja kože u budućnosti. Nove emoji prikaze pokazao je „sam” Mark Zuckerberg a osim navedeno naveo je i još jednu novo pridošlu mogućnost na WhatsApp servisu za komunikaciju.

Meta objavila Q1 2022. rezultate – mogu biti zadovoljni

Do sada se moglo dijeliti datoteka preko WhatsApp-a s veličinom od 100MB a od sada je to moguće i s datotekom veličinom od 2GB, što je svakako vrijedno pažnje i pohvale.

Xiaomi 12 Pro recenzija

Već vidimo kako će ova mogućnost donijeti i razne „nedozvoljene” datoteke ali ostaje zanimljivo za vidjeti kako će se WhatsApp s time boriti u budućnosti. Kao treća mogućnost, novitet WhatsApp je podigao i broj sudionika u jednom grupnom razgovoru.

tekst2sl2

Do sada je maksimalni broj sudionika u WhatsApp grupi bio 256 sudionika ali od sada (uskoro) će se jednoj WhatsApp grupi moći pridružiti 512 sudionika. WhatsApp najavljuje kako će zadnja novotarija dolazi postepeno pa je moguće kako će neki na nju čekati malo duže u odnosu na ostale.

Wi-Fi vs Bluetooth zvučnici – sve što trebate znati

Ovo su svakako dobre vijest u ovaj loša turbulentna vremena. Iako je Meta nedavno objavila sve Q1 tržišne rezultate (rezultate dobiti) kako smo pisali i dalje je glavni u donošenju dobiti Facebook.

Samsung Unlocked tjedan dobrih ponuda

Koja je ujedno i dalje najpopularnija društvena mreža na svijetu. Iako je iz dana u dan konkurencija sve „jača i jača”. Da Meta želi vrlo ozbiljno „zagristi” na tržište servisa za komunikaciju dokazuje i puštanje u opticaj nove WhatsApp ekstenzije za web preglednika kao i dodatna podrška (s novim mogućnostima) na Apple iOS 15.

tekst2sl4

Iako ovo možda i nisu neke vijest od velikog značaja i sa zastarjelim mogućnostima dobro je za vidjeti i da WhatsApp sada (napokon) raspolaže s istima. I dalje u 2022. godini WhatsApp je i dalje najpopularniji servis za komunikaciju za mjesečnih dva milijuna aktivnih korisnika.

Želite ukloniti Twitter korisnički račun – evo kako to možete

Sigurni smo kako će sada i ostali servisi u vlasništvu Meta-e dobiti značajke koje su za sada usko vezane uz WhatsApp, pritom u prvom planu mislimo na dijeljenje datoteka od 2GB (što bi svakako mogao implementirati Facebook Messenger).

Najčitanije