Banner
tekst3sl1 2

WhatsApp donosi pejzažni način rada i još toga

Nova nadogradnja WhatsApp servisa za komunikaciju nalazi se pred nama, ono što donosi sigurni smo kako će oduševiti mnoge.

WhatsApp s vremena na vrijeme zaista donese vrhunske značajke i mogućnosti korištenja u svojim nadogradnjama. Čini nam se kako će tako biti i sada, kada ćemo dobiti mogućnost pejzažnog korištenja WhatsAppa te još neke nadasve zanimljive značajke.

Netflix želi glumiti PlayStation – ako imate iPhone to je moguće

Popularna platforma za razmjenu izravnih poruka uvela je novu značajku. Rečeno je da je u razvoju mjesecima s beta testiranjem od svibnja ove godine.

tekst1naslovna

Novu značajku najavio je izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg. Omogućuje korisnicima dijeljenje zaslona svog uređaja tijekom videopoziva u različite svrhe i poboljšava iskustvo.

Xiaomi Mix Fold 3 – dolazi 14.08.2023. a tu su i fotografije

Čitajte dalje da biste saznali više u nastavku. Korisnici WhatsAppa sada imaju mogućnost dijeljenja zaslona svog uređaja u video pozivu. Mogu dijeliti dokumente, fotografije, košaricu ili bilo što je dostupno na zaslonu telefona.

tekst1sl1 8

Značajki se može pristupiti dodirivanjem ikone Share u WhatsApp video pozivu. Korisnici tada dobivaju opciju odabira žele li dijeliti samo određenu aplikaciju ili cijeli zaslon svog uređaja.

Tehnologija “složenih” baterija dolazi na iPhone 15 i Galaxy S24

Ovo je prilično slično platformama za videokonferencije kao što su Zoom i Google Meet. Nakon što se zaslon podijeli, sve prikazano na vašem zaslonu bit će snimljeno i podijeljeno s primateljem.

tekst2sl5

Možete prekinuti dijeljenje zaslona bilo kada. Osim toga, platforma za izravnu razmjenu poruka u vlasništvu Meta sada također omogućuje video pozive u pejzažnom načinu.

Android 14 – kada dolazi na telefone?

Ovo nudi šire i impresivnije iskustvo gledanja i dijeljenja na pametnim telefonima. S novom značajkom, čini se da se WhatsApp natječe s Google Meetom i Zoomom koji dominiraju videokonferencijama u profesionalnoj domeni.

tekst3naslovna 6

Međutim, također bi mogao pomoći u kontaktu s tehničkom podrškom jer omogućuje dijeljenje zaslona i usmjeravanje osobe. Značajka dijeljenja zaslona u WhatsApp video pozivima sada se pojavljuje na Androidu, iOS-u i WhatsApp desktop klijentu.

Apple prikazuje USB Type-C

Budući da je uvođenje u fazama, trebalo bi proći neko vrijeme da stigne na vaše uređaje ako još nije. Dali vi koristite učestalo WhatsApp te kako vam se čini u posljednje vrijeme?

tekst1sl1 7

Mi moramo priznati kako nam se iskustvo korištenja značajno popravilo, jer su nadogradnje (posljednje) zaista na mjestu i svakako su vrijedni svake paženje.

ChatGPT dobiva nove značajke i “prečace” za lakšu interakciju s korisnikom

Što bi se reklo: “Potrebno je održavati kontinuitet aplikacije” da bi ona vratila to u obliku korištenja i same interakcije s korisnicima. Odnosno da bi korisnici svakako vidjeli njezin napredak i učestalost dolaska nadogradnji te različitih noviteta.

tekst1sl5

Još jednom kažimo kako je WhatsApp sada “broj jedan” po pitanju dolaska novih nadogradnji i mogućnosti korištenja. Iako se to ne bi moglo baš reći kada bi se pogledale brojke korištenja (zastupljenosti) aplikacija od strane korisnika. Ali o tome naravno u nekom drugom članku.

Najčitanije