Banner
WhatsApp Beta #3

WhatsApp donosi novi izgled glasovne poruke i drugačije korištenje stickera

WhatsApp ponovno uvodi novitete...

Red je da se ponovno dotaknemo popularnog servisa za razmjenu poruka „WhatsApp”. Ovoga puta ne u pogledu zabrana, prisiljavanja korisnika na pristanak nečega, već u pogledu novih značajki koje će uskoro biti dostupne svim korisnicima. Riječ je o novom (doduše vizualnom izgledu) glasovnih poruka. One više neće biti označene s crtom s čije se lijeve strane nalazi play/stop značajka dok s desne nailazimo na timer.

Samsung Galaxy Watch 4 – procurjele značajke

Već se ta uzdušna crta gubi te glasovna poruka odnosno poruke poprimaju izgled valova tj, valovitih neravnina. Što je glas na poruci tiši to je poruka crta manja, odnosno što je jači to je crta veća, sličan sistem glasovne poruke možemo već sada vidjeti na Facebook Messenger aplikaciji. Znajući kako je WhatsApp u vlasništvu Facebooka, ovaj slijed događaja uopće ne čudi. Druga novina dotiče se načina prosljeđivanja stickersa (naljepnica) unutar razgovora.

WhatsApp Beta #1

Iako za sada nisu dostupne više informacija u vezi navedene značajke, zna se kako će se moći proslijediti paket naljepnica (za sada isključivo onih koji su preuzeti s WhatsApp marketa a uskoro se nadamo kako će ista mogućnost biti dostupna i za pakete naljepnica od treće strane).

Kako zaraditi 200.000 dolara? Prijavite se na Huawei „2021 APPSUP“ natjecanje

Odnosno da pojasnimo vi ste recimo preuzeli paket stikera s WhatsApp marketa i vaš prijatelj želi isti taj paket naljepnica, on više ne treba biti u WhatsApp market već mi vi možete isti proslijediti unutar razgovora (chata). Naravno ove dvije značajke se nalaze u Beta verzijama WhatsApp aplikacije.

WhatsApp Beta #2

Odnosno da budemo precizniji novi vizualni dizajn glasovnih poruka dolazi u inačici 2.21.13.17 dok nov način prosljeđivanja stikera donosi brojčana oznaka 2.21.13.15. Naravno ovo je sve vezano uz Android mobilnu platformu a ako ste član Beta programa zasigurno već uživate u ovim blagodatima.

Google Chat – nov način pretraživanja razgovora

Ako niste iz WhatsAppa navode kako će dvije značajke uskoro biti dostupne i na globalnoj razini.

Preuzmite WhatsApp:

GooglePlay-button400x400

AppStore-button400x400

Najčitanije