Banner
Huawei Watch GT 3 1

Huawei Watch GT 3 stigao u trgovine

Huawei radi vjerojatno najatraktivnije pametne satove današnjice, koji su po bitnim parametrima i najbolji. Huawei Watch GT 3 je najnoviji primjerak kojeg od sada možete kupiti i u našim trgtovinama, po cijeni od 2199 kn

Krenula je službena prodaja Huawei Watch GT 3 serije pametnih satova na hrvatskom tržištu. Radi se o najnovijim proizvodima Watch GT serije pametnih satova, a odlikuju se klasično elegantnim dizajnom, dugom trajanju baterije te paletom funkcija za praćenje zdravlja i fitnessa.

Elegantan i moderan dizajn

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije verzije, od 46mm i 42 mm. Uređaj je lagan (42,6 grama odnosno 35 grama) i udoban je za nošenje zahvaljujući posebnom dizajnu zakrivljenog stakla koje odlično prijanja na zapešću. Sat je izgrađen od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika, a ultra-čisto zakrivljeno 3D staklo pruža dodatni vizualni ugođaj.

Huawei Watch GT 3

Kako bi uskladili sat s prigodom, raspoloženjem i stilom, korisnici mogu birati između preko 10 000 različitih pozadina sata.

Motivacija za zdravlje

Huawei Watch GT 3 pametni sat opremljen je TruSeen™ tehnologijom praćenja otkucaja srca 5. generacije. Pomoću nje korisnik u svakom trenutku može provjeriti svoj puls, razinu zasićenosti kisika u krvi, razinu stresa te čak i temperaturu kože.

Sat je opremljen značajkama koje korisniku omogućuju zdraviji život i stvaranje zdravih životnih navika. Putem Huawei Health aplikacije sat korisnika podsjeća, na primjer, da popije vodu, uzima lijekove ili  ide spavati na vrijeme.

Osobni trener

Huawei Watch GT 3 idealan je izbor i za aktivne korisnike i zaljubljenike u sport zato jer nudi više od 100 različitih načina vježbanja. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.

Huawei Watch GT 3 1

Ovaj pametni sat kompatibilan je s preko 30 aplikacija, uključujući najpoznatije fitness aplikacije, pružajući korisniku poboljšano iskustvo korištenja.

Dostupnost i cijena

Huawei Watch GT 3 dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a svaka veličina dostupna je u dvije različite verzije.

  • Preporučena prodajna cijena Huawei Watch GT 3 od 46mm, s metalnom i Active black narukvicom, iznosi 2.699,00 odnosno 2.199,00 HRK.
  • Cijena Watch GT 3 od 42mm, sa Milanese zlatnom i Elegant white narukvicom, iznosi 2.499,00 odnosno 2.199,00 HRK.

Huawei Watch GT 3

Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Huawei MateBook 14s također dostupan u prodaji

Huaweijevo najnovije prijenosno računalo, Huawei MateBook 14s, također je dostupno u posebnoj ponudi do kraja godine. Korisnici koji se odluče na kupnju dobit će i ruksak za laptop te miša.

Uz Watch GT 3 i MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor koji je dostupan u dvije veličine – 27 i 34 inča.

Najčitanije