Banner
10

VW ID.7 – prvi puta viđen na Njemačkim ulicama, prije predstavljanja

Iako još ima nekoliko mjeseci prije predstavljanja, VW "sasvim otvoreno" Njemačkim ulicama testira nadolazeći "električni" ID.7.

Još nekoliko mjeseci ostalo je do dolaska na tržište i predstavljanja VW ID.7 električnog automobila. Ovdje je ponajprije riječ o sedan izvedbi koja će svojim prepoznatljivim dizajnerskim linijama i „atributima” udahnuti novi duh i smisao korištenju električne energije.

Tesla 04.04.2023. predstavlja novi „Supercharger V4”

Ne bi ovdje bilo ništa čudno da VW nije predstavio ID.7 na tržištu ali se njegovo predstavljanje očekuje tek za nekoliko mjeseci. VW ID.7 uočen je „slučajno ili ne” na Njemačkim ulicama u potpunosti bez i jedne „maskirne folije”.

1
VW ID.7 viđen (u fazi testiranja) na Njemačkim ulicama.

To znači kako VW posve otvoreno vrši testiranje ovog električnog sedana koji je nadasve vizualno zanimljiv. Iako imamo samo jednu fotografije s Njemačkih ulica, pogled na promo fotografije otkriva nam doista zanimljiv konceptualni dizajn ovog nadolazećeg automobila.

Europska Unija donijela uredbu da od 2026. punionice budu na svakih 60km

Kako idemo (vizualno) od prednje strane ka zadnjoj, tako nam se pogled postepeno „spušta”. Jer zadnja strana VW ID.7 automobila donosi blagi pad te shodno tome bolje aerodinamične sposobnosti.

2

Naravno sve je ovo rađeno s velikom ljubavlju te odisanjem VW duha, što se najbolje vidi na unutrašnjosti automobila. Sama pozicija vozača odnosno suvozača krajnje je minimalistički (te futuristički) opremljena.

Električni automobili dobivaju Unreal Engine 5.2

Sve je isključivo bazirano ka centralnoj konzoli odnosno ka 15” ekranu koji je glavni „šef” tu i sve ono što vam je potrebno za upravljanje kroz VW ID.7 električni automobil.

3

Sama ploča s instrumentima manje je naglašena nego li je to slučaj kod ostalih VW modela ali nemojte se brinuti ona je ovdje i dalje prisutna. Vratimo se mi na vanjske dizajnerske detalje, točnije na sam izgled prednjih i stražnjih svjetala.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

Prednja svjetla tako donose jednu svjetlosnu grupu. No na fotografiji je ona podijeljena u dvije zasebne zbog folije koje se nalazi preko njih. Stražnja strane srećom ne donosi foliju te se na njoj jasno može vidjeti isključivo jedna svjetlosna grupa, koja se proteže čitavom dužinom prtljažnika.

O samim specifikacijama VW ID.7 električnog automobila za sada i nema baš previše riječi. Iako nas ovo previše ne zabrinjava jer je samo predstavljanje VW ID.7 električnog automobila zakazano za nekoliko mjeseci.

Huawei i Avatr „osnažili” suradnju – tržište očekuje limuzinu Avatr 12

Govori se kako će ID.7 biti dostupan u još nekoliko izvedbi poput „sportske izvedbe” ali o tome nije sada vrijeme da se govori. Nestrpljivo očekujemo dodatne detalje i navode o ovom nadasve elegantnom električnom automobilu.

A ovaj današnji članak samo želimo uklopiti u nedavne tvrdnje VW-a kako je Golf 8, posljednji Golf s motorom na unutarnje izgaranje. Drugim riječima naredni Golf 9 bit će isključivo na električni pogon ali o tome nekom drugom prilikom.

Najčitanije