Banner
vivo X90 Pro Lifestyle

Vivo X90 Pro u trgovinama, cijena 1199 eura

vivo X90 Pro je stigao u hrvatske trgovine. Mogitel koji ima 1" Sony IMX 989 senzor s ZEISS opitkom i vlastitim ISP čipom - boljim od onoga u Snapdragonu 8 Gen 2 - može biti vaš za 1199 eura. Evo detalja

Ljubitelji fotografije u potrazi za savršenom snimkom sada se mogu osloniti na novi vivo X90 Pro flagship, dostupan u Hrvatskoj od 21. travnja.

Najnoviji pametni telefon X serije donosi vrhunski vivo x ZEISS sustav za fotografiranje sa senzornom kamerom od jednog inča – najvećim fotografskim senzorom trenutno dostupnim na jednom mobilnom uređaju.

Vivo X90 Pro 3

Flagship vivo X90 Pro donosi brojne nadogradnje hardvera i poboljšanja softvera. Najvažnije značajke na koje se oslanja su, osim ZEISS 1-inčne kamere od 50 megapiksela, i vrlo snažan IMX989 1-inčni senzor glavne kamere, kao i namjenska 50-milimetarska portretna kamera s velikim senzorom.

Isto tako, entuzijasti u svijetu fotografije moći će uživati i u snimanju panorama sa širokokutnom kamerom od 12 megapiksela.

Profesionalne fotografije zahvaljujući značajnim tehnološkim nadogradnjama

Uz izvanrednu kvalitetu fotografija, X90 Pro ima za cilj učvrstiti poziciju viva kao vodeće marke za mobilnu fotografiju.

vivo X90 Pro Handheld Astro

Još jedan potvrda genijalnosti ovog modela je uvođenje prilagođene tehnologije optičke stabilizacije slike (OIS). ZEISS T* premaz završni je detalj koji je dodan sustavu s tri kamere, a drastično smanjuje refleksiju, što zauzvrat pomaže u nastajanju fotografija s minimalno rasipanim svjetlom.

Osim vodećih moćnih akreditacija proizašlih iz njegovih hardverskih kapaciteta, ovaj pametni telefon izvrsno iskorištava mnoge softverske inovacije.

Naknadna obrada slike ima koristi od novog V2 čipa, zahvaljujući algoritmima ugrađenim u hardver i značajkama umjetne inteligencije.

vivo X90 Pro T coating

Savršene fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja

Jedna od najjačih značajki uređaja vivo X90 Pro je noćno snimanje i fotografiranje. U njemu su izvrsno iskorišteni veliki otvori blende svih senzora kamere, što korisnicima omogućuje snimanje 4K HDR noćnog video sadržaja, s realističnom reprodukcijom boja.

AI Night View oživljava čak i najsitnije detalje u gotovo potpuno tamnim okruženjima, čineći telefon idealnim suputnikom za sve entuzijaste astrofotografije.

vivo x90 pro co engineered with

Osim toga, ugrađene ZEISS portretne leće omogućuju kreativnu portretnu fotografiju, zahvaljujući bliskoj suradnji tvrtke vivo i pionira u optici i optoelektronici. Još jedna značajka ovog modela je i ZEISS Miniature Effect, koji rekreira tilt-shift minijaturizacije, dajući potpuno novu dimenziju ljubiteljima gradskih pejzaža i arhitekture.

Vodeće performanse

Flagship vivo X90 Pro je više od za obradu slika vodećeg uređaja u industriji. To je model s dva čipa kojeg pokreće prilagođena mobilna platforma MediaTek Dimensity 9200 i s ugrađenim V2 čipom omogućuje izvrsne performanse, uključujući i igranje igara na AMOLED ekranu s brzinom osvježavanja od 120 Hz.

Vivo X90 Pro 1

Ovaj pametni telefon ima veliku bateriju od 4.870 mAh koja, sa 120W Dual-Cell FlashCharge, omogućava veću nezavisnost kod punjenja, baš kao i brzo punjenje.

Baterija, naime, može dostići 50% kapaciteta za samo osam minuta i deset sekundi, dok uravnoteženi način punjenja osigurava 100% kapaciteta za 29 minuta.

Također, imajući u vidu zdravlje korisnika, X90 Pro je opremljen zakrivljenim displayjem od 6,78 inča, Ultra Vision ekranom za zaštitu očiju, koji nudi naprednu zaštitu filtriranjem štetnog plavog svijetla, kao i značajno smanjeno treperenje, zbog čega je dobio SGS certifikat.

vivo X90 Pro u Hrvatskoj od 21. travnja, cijena 1199 EUR

Najnoviji flagship dolazi s tri godine garancije (dvije tvorničke i jedna godina produžene garancije) i tri mjeseca garancije na lom ekrana. Garancija vrijedi uz račun ili ugovor kao dokaz o kupovini, bez potrebe za dodatnom registracijom.

vivo X90 Pro bit će dostupan u Hrvatskoj s memorijom od 12 gigabajta i konfiguracijom za pohranu od 256 gigabajta, u bezvremenskoj Legend Black boji, upotpunjenoj stražnjim poklopcem od održive veganske kože od 21. travnja 2023. kod službenih vivo partnera.

Preporučena maloprodajna cijena za vivo X90 Pro je 1199 eura.

Najčitanije