Banner
Galaxy S23 Ultra 1 1

Anketa: Galaxy S23 Ultra, hot or not?

U tijeku je preorder ponuda Samsung Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra mobitela. Kao i uvijek, radi se o jako dobrim mobitelima dok je Ultra uvijek kandidat za najbolji mobitel godine - iako je 2023. tek počela. Koji novi flagship vam se najviše sviđa?

Dizajn Galaxy S23 Ultre se praktično nije mijenjao. Pa što? Galaxy S22 Ultra izgleda fenomenalno a povijest nas uči da je S obitelj uvijek jako dobra s istim ili sličnim dizajnom. Primjerice, S9+ se nije razlikovao previše od prethodnika, ali je bio znatno bolji mobitel.

Vrijedi li isto i za Galaxy S23 Ultra? Izgleda vrlo slično, ali neke prednosti su itekako opipljive.

Primjerice – performanse su bolje 30 – 40% od S22 Ultra s Exynosom u CPU području, a GPU je za 50 – 70% brži. To su dramatične razlike koje se itekako osjete u praksi. Čak i ako se ne igrate.

Uz to, baterija traje znatno dulje a i 200 MP kamera je napravila veliki korak naprijed. Kako znam? Saznat ćete u ponedjeljak ili utorak, kad objavim usporedni test kamera…

Galaxy S23 Ultra 2

A do tada, pitanje glasi: koji novi mobitel vam se naviše sviđa? Planirate li kupiti Samsung Galaxy S23, S23+ ili pak Galaxy S23 Ultra?

Možda vam je iPhone i dalje privlačniji? Što je s konkurentima koji guraju 1″ Sony IMX 989 senzor?

[TS_Poll id=”33″]

Najčitanije