huawei
GF

Unboxing Samsung Galaxy S24 Ultre dostupan i prije predstavljanja

Više ništa nije sveto, ništa više nije nepoznato. Danas pred vas donosimo Unboxing Galaxy S24 Ultra.

Update: prvi dojmovi, benchmark rezultati i testne fotografije Galaxy S24 Ultra potražite na ovom linku

Iako Samsung još uvijek nije službeno predstavio Galaxy S24 seriju, procurile specifikacije i videozapisi već brzo kruže internetom kako se bližimo službenom događaju Unpacked 2024.

Upozorenje o spojleru! Neki sretnik je uspio doći do nekoliko Galaxy S24 Ultra flagship modela u različitim bojama te ih detaljno snimio kamerom. Iako nećemo uključiti ove videozapise ovdje, slobodno ih pogledajte na poveznici X. Nakon kratke pauze, pridružite nam se kako bismo otkrili koje su boje procurile.

Samsung Galaxy A55 donosi detalje o punjenju

Prema informacijama izvora, tri boje koje su otkrivene na ranim videozapisima raspakiranja Galaxy S24 Ultra nazivaju se Titanium Yellow, Titanium Violet i Titanium Gray. Ovo otkriće sugerira da Galaxy S24 Ultra ima okvir od titana, slično kao što je to Apple učinio za svoj iPhone 15 Pro.

gg 3

Međutim, rani videozapisi raspakiranja potvrđuju da žuti, ljubičasti i sivi Galaxy S24 Ultra imaju okvire srebrne boje koji se savršeno slažu s bojom prstena kamere.

Posve ravan zaslon Samsung Galaxy S24 Ultra modela i detaljne specifikacije

Ostaje nejasno hoće li Samsung ponuditi druge opcije boja za okvir od titana, s obzirom da se u prethodnim renderima pojavio crni Galaxy S24 Ultra s odgovarajućim okvirom, ali ga nema u ovim videozapisima za raspakiranje.

1 31
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Osim boje, još uvijek nije jasno kakve prednosti može pružiti okvir od titana na Galaxy S24 Ultra, posebno u pogledu izdržljivosti. Titan je poznat po svojoj lakoći, što bi moglo doprinijeti manjoj težini uređaja, ali samo će vrijeme otkriti koliko će Samsung moći iskoristiti prednosti ovog novog materijala.

Samsung u opticaj pustio sigurnosnu zakrpu za 01/2024. – ispravlja čitav niz nepravilnosti

Službena najava Galaxy S24 Ultra očekuje se na Unpacked 2024 događaju 17. siječnja, no već sada možete rezervirati svoj primjerak i iskoristiti popuste te druge bonuse.

2 32
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Prednarudžbe za Galaxy S24 Ultra trebale bi postati dostupne kasnije ovog tjedna, a prema posljednjim curenjima informacija, Samsung planira ponuditi različite tržišno ovisne bonuse za prednarudžbu.

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Mogući bonusi uključuju besplatno pokrivanje Samsung Care+, besplatne nadogradnje prostora za pohranu, bežične slušalice i čak Galaxy satove.

Galaxy Experience Space signature

Ovi bonusi će vjerojatno varirati ovisno o regiji i operateru, što znači da korisnici mogu očekivati različite pogodnosti ovisno o tome gdje i kako obave svoju prednarudžbu. To dodatno potiče potrošače na brzo donošenje odluke o rezervaciji kako bi osigurali najbolje moguće bonuse.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Dok čekamo službenu najavu, curenja informacija i videozapisi rasplamsavaju uzbuđenje među obožavateljima tehnologije širom svijeta. Hoće li Galaxy S24 Ultra ispunjavati očekivanja s novim materijalom za okvir i atraktivnim bojama?

ff2

Hoće li se okvir od titana pokazati kao ključna prednost ili će ostati estetski dodatak? Sve ovo ostaje pitanje koje će se razjasniti u danima koji slijede nakon Unpacked 2024 događaja.

Samsung Galaxy S24 maske – evo što se nudi

U međuvremenu, entuzijastični ljubitelji tehnologije i potrošači mogu iskoristiti mogućnost rezervacije svojih primjeraka i uživati u bonusima koje Samsung priprema kao nagradu za rano angažiranje.

1 1

Hoće li Galaxy S24 serija postati sljedeći vrhunski pametni telefon koji će dominirati tržištem, ili će se neka neočekivana iznenađenja pojaviti na službenom Unpacked 2024 događaju, ostaje vidjeti.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

S jednom sigurnošću možemo reći da će ova najava biti ključna točka interesa za sve ljubitelje tehnologije i korisnike koji planiraju ažurirati svoje pametne telefone u skorijoj budućnosti.

Najčitanije