Banner
ff

Samsung sutra dijeli pozivnice za 17.01.2024. – dolazi Galaxy S24 serija!

Samsung će 2. siječnja objaviti pozivnice za svoj Unpacked događaj serije Galaxy S24, zakazan za 30. siječnja, najavljujući raniji lansing svojih flagship modela nego prethodnih godina. Spekulacije o AI značajkama, poput Video Boosta Pixela 8 Pro, dodatno su pobudile interes, dok nedavna neočekivana objava Walmarta o Galaxy S24+ detaljima unaprijed pojačava uzbuđenje oko nadolazeće serije.

Samsung će 2. siječnja podijeliti pozivnice za Unpacked seriju Galaxy S24, najavljujući svoj prvi veliki događaj za 2024. godinu. Iako bi neki mogli nezainteresirano odmahniti glavom na vijest o datumu, za ljubitelje mobilnih uređaja, ovo je označitelj važnog trenutka.

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Naime, Samsung Unpacked događaj svake godine predstavlja platformu na kojoj tvrtka lansira najnovije modele svojih Galaxy S flagship uređaja, pridonošći uzbudljivom svijetu mobilne tehnologije.

ff

Raspored ovogodišnjeg Unpacked događaja izazvao je pažnju, s obzirom na promjenu datuma u usporedbi s prethodnim godinama. Umjesto da se održi uobičajeno sredinom siječnja, ovogodišnji događaj će se odviti nešto ranije, 30. siječnja.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

Ova promjena predstavlja taktički potez Samsunga, s obzirom na to da je prethodni Unpacked događaj za 2023. godinu bio zakazan za 1. veljače. Time će modelima Galaxy S24 pružiti dodatna dva tjedna kako bi se istaknuli i konkurirali najnovijim uređajima, poput iPhone i Pixel modela.

Spekulacije oko Unpacked događaja intenzivirale su se uz informaciju od “X” leakera s korisničkim imenom @MysteryLupin, koji tvrdi da će medijske pozivnice biti objavljene već 2. siječnja.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Otkrivanje će se, prema njegovim tvrdnjama, odviti u San Joseu, Kalifornija, s početkom ceremonije u 10 sati ujutro po pacifičkom standardnom vremenu (13:00 EST).

1
Slučajno ili ne, Samsung Galaxy 24+ dostupan je na Walmartovoj internet stranici!

Kao što je uobičajeno, pažnja je usmjerena prema Ultra modelu, no ove godine iznenađenje dolazi od Galaxy S24+. Evan Blass, poznat kao član Kuće slavnih, nedavno je podijelio službene podatke o Galaxy S24, a jutros je Walmart, nenamjerno, na internetu objavio Galaxy S24+ čak 17 dana prije planiranog. Iako je trgovac brzo pokušao ukloniti informacije, slike zaslona popisa su već bile podijeljene diljem interneta.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

Jedan od najintrigantnijih dijelova glasina odnosi se na AI značajke serije Galaxy S24. Prema izvorima, vodeća linija bi mogla uključivati AI obradu za videozapise sličnu Video Boostu Pixela 8 Pro.

1 53

Ova značajka bi značajno poboljšala performanse videozapisa u uvjetima slabog osvjetljenja, smanjujući zrnast izgled na nekim snimkama te unapređujući stabilnost i ekspoziciju.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Dodatno, spominje se da će druge značajke uklanjati neželjene subjekte iz videa te povećavati veličinu obruba na fotografijama, kako novim, tako i starijim.

1 16
Kolumbijski prodavatelj slučajno je objavio rendere Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra modela, pokazavši nam detalje!

Fascinantna značajka umjetne inteligencije trebala bi omogućiti uređaju da automatski stvara popis zadataka na temelju informacija spomenutih u telefonskim pozivima, koji će se potom prikazivati u aplikaciji kalendara ili popisu zadataka.

Xiaomi 14 (Pro) i Watch S3 u bojama SU7 električnog automobila

Najava Unpacked događaja 17. siječnja trebala bi biti popraćena dolaskom pozivnica u utorak, kako otkriva tweet korisnika @MysteryLupin. Također, isti izvor sugerira da će Samsung snažno promovirati nove AI značajke koje će biti implementirane u svoje vodeće modele, ukazujući na značaj inovacija u području umjetne inteligencije za budućnost mobilnih uređaja.

Najčitanije