Banner
tekst2naslovna

Twitter verifikacija morat će se plaćati 20$

Elon Musk zahtjeva da svim korisnicima bude omogućena verifikacija ali po cijeni od 20$ na mjesec.

Od kako je Elon Musk došao na čelo Twittera, sudbinu ove društvene mreže kroji po svojim pravilima. Prvo je sve započelo otpuštanjem svih direktora ove kompanije, da bi sada dočekali idući korak najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Zaštita zaslona Samsung Galaxy S23 serije – na fotografijama

A sada čini se Elon Musk želi još jedan detalj „omogućiti” svima ali pod uvjetom da to bude kako on želi. Radi se o mogućnosti dobivanja „plave kvačice” pored imena neke osobe.

tekst2sl1

Odnosno o verifikaciji, to se obično daje osobama koje su poznate da bi se njihovi obožavatelji na lakši način mogli snaći koji je Twitter račun pravi odnosno baš njihov.

Europska Unija: Zabrana prodaje benzinaca i dizelaša od 2035.

Izgleda kako Musk tu „plavu kvačicu” odnosno verifikaciju želi ponuditi svima ali po određenog cijeni – novčanom iznosu. Čime bi verifikacija odmah postala dijelom Twitter Blue usluge.

tekst2sl2

Odnosno plaćenog dijela Twittera – bez reklama i različitih dosadnih detalja. Musk ima u planu po cijeni od 19,99$ na mjesec uvesti verifikaciju, što je u stvari cijena mjesečne pretplate za Twitter Blue.

Xiaomi 13 Pro imati će 1” senzor glavne kamere

Ovo bi značilo kako će verifikacija postati „zaštitni dio” Twitter Blue usluge. Ovo dovodi do drugog detalja odnosno elementa. Znajući da će verifikacija time izgubiti smisao i kako će svaki korisnički račun na Twitteru (ako plati 20$) u suštini biti verificiran.

tekst2sl1 2

Time će se zaista izgubiti značaj ovog elementa već će on postati najjednostavniji pokazatelj onoga tko je dio Twitter Blue zajednice a tko nije – odnosno tko plaća a tko ne da bi se moglo uživati u nekim dodatnim elementima Twittera.

Instagram ponovno pao – korisnici u čudu

Do sada je Twitter Blue koštao na mjesečnoj bazi 4,99$ a ako se ove glasine pokažu točnima to bi značilo kako Twitter odnosno Elon Musk priprema dosta veliki skok cijene.

tekst1sl1 1

Ako vam još nije poznato što je to Twitter Blue, kažimo najjednostavnije. To je kao „običan” Twitter samo bez (dosadnih) reklama i s mogućnošću naknadnog uređivanja tweetova uz dobivanje ranijih značajki Twitter društvene mreže.

Elon Musk kupuje Twitter – saga je gotova

Ako se nas pita ništa bitno za što bi se isplatilo na mjesečnoj bazi dati 5$, odnosno kako sada stvari stoje vrtoglavih 20$. Ali ipak (ako ljudi imaju novčanih sredstava za bacanje) kako se ono kaže „tko voli nek izvoli”.

tekst2sl2 2

Mišljenja smo kako će ovim korakom Elon Musk samo pridonijeti udaljavanju korisnika od Twittera ali tko zna, možda i griješimo.

Twitter donosi mogućnost uređivanja objave

Ipak ako želite ukloniti Twitter korisnički račun, pročitajte naše upute i budite slobodni od „okova” Elona Muska jer Twitter očito postepeno (polako ali sigurno) zaista gubi svoj smisao postojanja. Htjeli vi to priznati (sami sebi) ili ne.

Najčitanije