Banner
1 32

Nove boje iPhone 16 Pro i Pro Max modela: Putinjsko žuta i Cementno siva

Apple za iPhone 16 Pro i Pro Max donosi uzbudljive nove boje: Pustinjska žuta, inspirirana toplim pustinjskim pijeskom, i Cementno siva, elegantna i minimalistička opcija. Nove boje nude kupcima veće mogućnosti personalizacije i izbora modela koji odgovara njihovom stilu.

Samsung Galaxy Ring na tržište dolazi zajedno s Galaxy Z Flip / Fold 6 modelima

Prema pouzdanim izvorima, Apple nam ove godine za iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max donosi uzbudljive novosti u vidu dviju dosad neviđenih boja.

Xiaomi i Leica predstavljaju Optički institut Xiaomi x Leica 

Navodno se radi o nijansama “Desert Yellow / Desert Titanium” (Pustinjska žuta / Titanijumska pustinja) i “Cement Grey / Titanium Grey” (Cementno siva / Titanijumska siva).

Pogledajte fotografije snimljene s Xiaomi 14 Ultra

Pustinjska žuta opisuje se kao dublji i bogatiji zlatni ton nalik onome na iPhoneu 14 Pro, ali s nijansom koja podsjeća na topli pustinjski pijesak.

S druge strane, cementno siva boja navodno se približava svemirskoj sivoj boji korištenoj na iPhoneu 6.

Huawei Pocket 2 – predstavljanje 22.02.2024.

Važno je napomenuti da Apple još nije donio konačnu odluku o imenima boja, stoga su navedene opcije samo privremene. Postoji i mogućnost da se u konačnici pojave i sasvim drugačija imena.

1 32

Osim ovih dviju novih boja, spekulira se i o mogućnosti uvođenja dodatnih nijansi, no one su za sada manje vjerojatne.

Samsung Galaxy Z Fold 6: Revolucionarni dizajn za novu generaciju

Budući da Apple tradicionalno nudi Pro modele iPhonea u četiri boje, a bijela i crna su osnovne, pretpostavlja se da će se opcije “Blue Titanium” (Plava titanijumska) i “Natural Titanium” (Prirodna titanijumska) iz generacije iPhonea 15 Pro povući iz ponude i zamijeniti novim bojama za 2024. godinu.

iPhone 16 i modul kamere dostupan na internetu

Uvođenje novih boja uvijek je uzbudljivo za kupce jer im daje veće mogućnosti personalizacije i izbora modela koji odgovara njihovom stilu.

Vivo X Fold 3 i macOS kao jedno – čeka se odgovor Applea?

Pustinjska žuta boja nudi egzotičan i elegantan izgled, dok cementno siva boja predstavlja sofisticiraniju i minimalističku opciju.

2 27

Osim estetske funkcije, nove boje mogu utjecati i na popularnost modela.

Ne stavljajte mokar iPhone u rižu! Evo što raditi umjesto toga

Prošle godine, iPhone 14 Pro u nijansi “Deep Purple” (Duboka ljubičasta) bio je izrazito tražen i često rasprodane, što pokazuje da kupci vole nove i jedinstvene boje.

iPhone 16 “retro” izgled i Pro modeli idu do 2T memorije i visokom kapacitetu baterije

Dvije nove boje za iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max su dobrodošla novost koja će kupcima dati više opcija i omogućiti im da izaberu model koji se savršeno uklapa u njihov stil.

1 9

Bez obzira da li preferirate toplu i egzotičnu pustinjsku žutu ili elegantnu i minimalističku cementno sivu, novi iPhone 16 Pro nudi vam boju koja će odgovarati vašem ukusu.

Najčitanije