Banner
naslovna1 12

Twitter: „Premium Twitter Blue u fokusu ima korisnika”

Twitter pridodaje značaj plaćenoj inačici

Twitter svima poznat kao servis za donošenje i razmjenu brzih informacija (posebice kada Facebook padne) već duže vrijeme ima i svoju Premium značajku. Dio svojeg poslovanja koje korisnik plaća a za uzvrat dobiva značajke o kojima „obični” korisnici mogu tek samo sanjati. Šalu na stranu, naravno riječ je o Twitter Blue usluzi koja se plaća a donosi korisnicima značajke poput mogućnosti uploada videa u dužini od 10 minuta ili pak ostalih značajki.

Twitter razmatra uvođenje „reakcija” na Tweetove

Recimo kako „obični korisnici” Twittera za sada mogu učitati video u dužini od 2 minute i 20 sekundi, što je svakako malo u odnosu na 10 minuta. Čelnici ove tvrtke započeli su s puštanjem u opticaj nove značajke koja je isključivo vezana uz Twitter Blue a naziva se „Labs”. Ono što Labs donosi jesu značajki i radnje koje nisu još u opticaju odnosno tek su u fazi testiranja Twitter developera.

Sony predstavlja novi Xperia model: „Kamera priključena na telefon”

Labs značajka donosi i neke od pogodnosti za iOS korisnike a jedna od njih je svakako i prelaskom prsta te tako prikvačiti svoje omiljene razgovore na sam vrh. Naravno očekujemo kako će ova značajka uskoro biti dostupna i Android korisnicima, odnosno kako neće biti razlike između iOS te Android mobilne platforme.

tekst11 6

Vodeći ljudi Twittera rekli su kako bi se vrlo vjerojatno pojedine značajke unutar „Labs” razvoja u skorašnje vrijeme mogle naći i na „običnom” Twitteru odnosno Twitteru kojega svi svakodnevno koristimo.

Stigao je Samsung Galaxy A52s

Sama pretplata Twitter Blue iznosi na mjesečnoj razini 3,49$ a s njome dolazi vrhunske značajke, organizacija Twitter vijesti na posve drugačiji način u odnosu na „običan” Twitter.

TEKST2 18

Posebna pažnja pridodana je uređenju Twittova i pisanju vijesti. Naravno stvaranje i razvoj sadržaja od osobite je vrijednosti kako za Twitter Blue tako i za Twitter koji koristi velika većina korisnika.

Facebook Messenger i Instagram – grupni razgovori napokon su dostupni

Čelni čovjek Twittera Jack Dorsey, rekao je kako će i dalje njegova tvrtka nastaviti s izdavanjem novih sadržaja i značajki a hoće li se neke od njih i svidjeti korisnicima, biti prihvaćene to nitko ne može znati u naprijed, već se treba osloniti na vrijeme i biti strpljiv. Hoće li ovaj primjer Premium usluge slijediti i ostale „društvene mreže” poput Facebooka ili Instagrama, vidjet ćemo.

iPhone 13 se prodaje bolje od iPhone 12. Kupujete ga?

U ono što smo sigurni jest da bez obzira na konkurenciju Twitter bilježi i dalje pozitivne brojke, posebice kada Facebook i tvrtke u njegovom vlasništvu padnu.

Instagram donosi dijeljenje poveznica unutar Storiesa

Kolika je moć Twittera dokazuje i činjenica o trajnoj zabrani korištenja Twitter profila (sada bivšem predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država) Donaldu Trumpu. Dok se konkurenti nisu odlučili na taj potez, Twitter je bez pogovora i munjevito odlučio Trumpu stati na kraj.

Najčitanije