huawei
n1

Apple Watch: od modnog dodatka do spašavanja života

Apple Watch, iako izvorno namijenjen kao luksuzni modni dodatak, kroz godine je pokazao svoju važnost u spašavanju života zahvaljujući značajkama vezanim uz zdravlje i sigurnost. Oglasi poput "Lexie's Heart" i "Bruce and the Roo" ističu stvarne priče korisnika čiji su životi spašeni zahvaljujući pravovremenim upozorenjima i automatskim pozivima hitnim službama putem Apple Watcha. Ovi oglasi imaju potencijal da inspiriraju ljude diljem svijeta i naglase važnost tehnologije u očuvanju zdravlja i sigurnosti.

Iako Apple Watch nije prvotno osmišljen kao uređaj za spašavanje života, tijekom vremena neke od značajki povezanih sa zdravljem na uređaju pokazale su se iznimno korisnima.

Apple ostavlja po strani EV i fokusira se na AI

Prema pisanju portala Phonearena, kroz različite situacije, Apple Watch je pružio vitalna upozorenja korisnicima, omogućujući im da reagiraju na potencijalne zdravstvene probleme ili nesreće.

gg

Kada je Apple najavio lansiranje Apple Watcha u travnju 2015. godine, uređaj je prvotno bio predstavljen kao komad luksuznog nakita.

Koristite kameru vašeg Android telefona ili tableta na Windowsima 11 – evo kako

Svoj sat su uspjeli staviti na naslovnicu regionalnih izdanja Voguea, što je sugeriralo da je to više modni dodatak nego zdravstveni uređaj.

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Međutim, kako su se godine razvijale, postalo je jasno da Apple Watch ima daleko veći utjecaj na zdravlje i sigurnost korisnika nego što se prvotno pretpostavljalo.

Početkom 2017. godine, Apple je počeo mijenjati marketinšku strategiju za Apple Watch, prepoznajući njegovu ulogu u spašavanju života. Izvješća su počela pristizati o korisnicima kojima je uređaj omogućio pravovremenu intervenciju u hitnim situacijama. Umjesto naglaska na luksuzu, Apple se počeo fokusirati na značajke povezane sa zdravljem i sigurnošću.

Snapdragon 8 Gen 4 na tržište će u listopadu

Novi televizijski oglasi za Apple Watch prikazali su stvarne priče ljudi čiji su životi spašeni zahvaljujući uređaju. Jedan od takvih oglasa, nazvan “Lexie’s Heart”, prikazuje priču mlade žene Lexie Northcott koja je primila upozorenje o niskom otkucaju srca na svom Apple Watchu.

Honor Magic6 Lite recenzija

Odlazak u bolnicu rezultirao je dijagnozom urođenog srčanog bloka i pravovremenom operacijom. Lexieina majka ističe da je, bez Apple Watcha, njezina kćer možda ne bi preživjela.

MWC 2024: Huawei predstavio high-end proizvode kojima ulazi i u modni svijet

Drugi oglas, nazvan “Bruce and the Roo”, prikazuje priču Brucea Mildenhalla koji je aktivirao značajku Fall Detection na svom Apple Watchu nakon što je pao s bicikla, udarivši u klokana.

Uređaj je automatski pozvao hitne službe i obavijestio Bruceovu ženu o nesreći. Bruce je preživio zahvaljujući brzoj intervenciji.

HONOR Magic6 Pro u pretprodaji, poklon tablet

Ovi oglasi, iako kreirani od strane Apple Australia, imaju potencijal da inspiriraju ljude diljem svijeta. Ako bi se prikazivali i izvan Australije, mogli bi se pojaviti tijekom velikih sportskih događaja poput NBA, NHL i MLB utakmica, privlačeći pažnju milijuna gledatelja.

Android sve više implementira AI u nove ali i postojeće značajke

Njihova priča o stvarnim spašavanjima života istaknula bi važnost Apple Watcha kao uređaja koji nije samo modni dodatak, već i alat za zdravlje i sigurnost.

Apple mijenja temelje Umjetne Inteligencije

Uključivanje ovih oglasa u reklamnu rotaciju u SAD-u moglo bi povećati svijest o mogućnostima Apple Watcha i potaknuti ljude da razmotre kupnju ovog uređaja radi vlastite sigurnosti.

Ovi oglasi bi mogli postati ključni alat u promicanju zdravlja i sigurnosti korisnika, naglašavajući važnost tehnologije u današnjem svijetu.

Najčitanije