huawei
Weekly notes

MyKeysShop Rasprodaja za Majčin dan: kupite Windows 10 ili Windows 11 licencu već od 7$!

Kako se bliži Majčin dan, stižu veliki popusti! MyKeysShop, istaknuti preprodavač specijaliziran za Microsoftove softverske ključeve.

Kako se bliži Majčin dan, stižu veliki popusti! MyKeysShop, istaknuti preprodavač specijaliziran za Microsoftove softverske ključeve kao što su Office 2021, Windows 10 i Windows 11, nudi neodoljive ponude.

Iskoristite nevjerojatne uštede uz popuste do 55% kako biste poboljšali svoje iskustvo rada na računalu. Ne propustite ove fantastične ponude!

Mykeysshop i Majčin dan:

Mykeysshop vam donosi najbolje ponude za Majčin dan. Danas aktivacija licenci osnovnih programa kao što su Office 2021 i Windows operativni sustav za naše računalo uopće nije skupa, jer je aktivacija licencnih ključeva sve jeftinija, pa vam Mykeysshop donosi kupone s popustima.

 

Ovo će vas iznenaditi jer možete uživati do 55% popusta na različite aplikacije, a najbolja stvar je što nudimo pakete za do 3 računala, tako da sva računala u vašem domu imaju legalno aktivirane licence.

Microsoft Office 2021 popust:

Uz kod za popust: FAK188 ostvarite 55% popusta na Microsoft Office 2021. paket:

Microsoft Windows 10 popust:

Uz kod za popust: FAK188 ostvarite 55% popusta na Microsoft Windows 10 OS:

Microsoft Windows 11 popust:

Uz kod za popust: FAK188 ostvarite 55% popusta na Microsoft Windows 11 OS:

Microsoft Office + Windows popust:

U ponudi su i “paketi” sa Office 2021 i Windows OS 10 i 11 sustavima:

Zašto je sve tako jeftino u odnosu na trgovine?

Možda se pitate kako MyKeysShop može ponuditi softverske ključeve po tako pristupačnim cijenama. Dopustite mi da pojasnim neke ključne aspekte koje treba uzeti u obzir:

Bitno je razumjeti da su dostupne dvije vrste licenci: maloprodaja i OEM (proizvođač originalne opreme). Oba pružaju istu funkcionalnost i mogu se nabaviti u Microsoft Storeu.

Primjerice, u Europskoj uniji preprodaja rabljenih Windows licenci potpuno je legalna, što je potvrdila i presuda Europskog suda pravde. Međutim, postoje razlike između ove dvije vrste licenci u smislu podrške i korištenja. Dok se maloprodajna verzija može koristiti na više uređaja, OEM verzija je povezana s hardverom na kojem je inicijalno aktivirana.

MyKeysShop specijaliziran je za prodaju OEM licenci. Ove licence od Microsofta kupuju tvrtke koje sastavljaju osobna i prijenosna računala po konkurentnijoj cijeni od maloprodajnih proizvoda. Neki OEM ključevi ostaju neiskorišteni od strane izvornog kupca, što ih čini dostupnima na tržištu po nižim cijenama.

Kako aktivirati (upisati) kupon kod FAK188:

Korak 1: Dodajte željeni proizvod u košaricu i prijeđite mišem iznad ikone košarice.

1

 

Korak 2: Nakon što se prikaže sažetak košarice, kliknite na “CHECKOUT” za nastavak.

2

Korak 3: Nakon klika na “BLAGAJNU” će se otvoriti sljedeće sučelje za popunjavanje prva tri prazna polja za registraciju, a zatim kliknite “NASTAVI”.

3

Korak 4: Ući ćete u sučelje za plaćanje, zatim možete ispuniti kod kupona FAK188 i kliknuti “PRIMIJENI KUPON” i tada će se prikazati cijena s popustom. I na kraju, zaokružite “PayPal” i kliknite “NASTAVI” kako biste dovršili plaćanje.

4

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati 24/7 tehničku podršku i postprodajnu službu putem support@mykeysshop.com.

Najčitanije