Banner

Top 5 aplikacija za preuzimanje glazbe koje bi trebali isprobati

Danas je slušanje glazbe uporabom pametnih telefona vrlo jednostavno zahvaljujući Deezer, Spotify, SoundCloud, Grooveshark streaming servisima. Ali što ako nemate uvijek pristup Wi-Fi vezi?

Pripremili smo Top 5  aplikacija koje bi mogli iskoristiti za preuzimanje glazbe i potom slušanje bez potrebe za podatkovnim prometom. Iako na Google Play trgovini ima pregršt aplikacija namijenjenih pretraživanju i preuzimanju glazbe, trebamo biti oprezni.

Neke web stranice ili alati mogu biti prijevara i često će vas preusmjeriti na loše linkove. No, još uvijek postoje vrlo korisne aplikacije za pronalaženje i preuzimanje glazbe. Zanimaju li vas?

Pa, krenimo s  našom listom Top 5 aplikacija.  Možda vam se svide 😀

Music Maniac PRO

Aplikacija daje pristup velikoj bazi podataka MP3 glazbe za preuzimanje uglavnom pod Creative Commons licencom. Možete naći pjesme po naslovu ili imenu izvođača i odmah započeti preuzimanje. Napredak preuzimanje može se vidjeti u programu ili na traci obavijesti. Preuzete pjesme će imati sve potrebne oznake poput imena izvođača, naslova albuma, datuma itd. Bit će smještene u “Music Maniac APK-” mapu na SD kartici. Također, kvaliteta zvuka je prilično dobra.

music maniac pro apk for android

Ovaj program je trenutno nije prisutna u Google Play trgovini , međutim, možete ga lako skinuti ovdje.

Tunee Music

 

Aplikacija se ističe po minimalističkom dizajnu. Omogućuje traženje glazbe temeljenu na naslovu pjesme, izvođaču ili albumu iz javnih domena. Možete čak kreirati zvukove zvona. Ne mora brinuti o kvaliteti zvuka jer je odlična. Alat sprema sve preuzete datoteke u vanjsku pohranu ili internu memoriju u pametnom telefonu i neće usporiti uređaj.

music download a32

Preuzimanje Tunee Music APK

Soundloader za SoundCloud

SoundCloud je jedna od najpoznatijih platformi za razmjene glazbenih datoteka na Internetu. Vjerujemo da nikome nije nepoznat. S Soundloader alatom, možete preuzeti svaku od pjesama prisutnih u SoundCloudu koje su objavljene od njihovih vlasnika. Sve što trebate učiniti je podijeliti svoju omiljenu pjesmu ili popis pjesama s aplikacijom SoundCloud (ili putem mrežnog preglednika dijeleći link sa službene web stranice SoundCloud). Zatim morate odabrati Soundloader za SoundCloud alat, i automatski preuzimanje će započeti ( u osnovi, možda i za nekoliko minuta dok se zahtjev ne odobri). Imate i integriran i vrlo jednostavan svirač (eng. player), mogućnost promjena kvalitete preuzimanje, preimenovati pjesme prije preuzimanja, spremite zapise na internoj memoriji ili SD-kartici, promijenite odredišnu mapu za pjesme itd.

Imajte na umu da Soundloader nije službeno odobren od strane SoundCloud tima.

Preuzimanje za iOS

Preuzimanje za Android

Super Cloud Song MP3 Downloader

Aplikacija je  vrlo interesantna jer ima ugrađen mrežni preglednik za pretraživanje glazbenih datoteka širom weba, te Download Manager za preuzimanje audio datoteka. Potonji ima opciju za pauzirati preuzimanje i nastaviti započeto u bilo koje vrijeme kasnije kada želite.

4e54fbf44cebff620908d74fddcc662d

Nakon što ste preuzeli bilo koju pjesmu, možete ju jednostavno pokrenuti na bilo kojem glazbenom sviraču. Osim toga možete slušati glazbu čak i prije nego što je preuzmete.

 

 

Preuzimanje Super Cloud Song MP3 Downloader putem ove poveznice 

 

4shared

Ova aplikacija je u osnovi jedna od najboljih za preuzimanje glazbe namijenjena Android temeljenim uređajima bilo da se radi o pametnim telefonima ili tabletima. Od opcija na popisu je napredno pretraživanje pomoću imena izvođača i naziva pjesme, preslušati pjesmu prije nego što je preuzmete, kreiranje popisa pjesama i dodavanje omiljenih koje ste preuzeli itd. Osim toga, možete sami svoju omiljenu pjesmi postaviti (upload-ati) na web stranici 4shared Music.

Preuzimanje 

Ako imate neki prijedlog za listu Top 5 aplikacija namijenjenih preuzimanju glazbe, a ne nalazi se na našem popisu,  slobodno u komentarima nadodajte svog favorita.

Najčitanije