Banner
meanIT Smartphone X3 M40 Call

Telefon na ruci: meanIT Smartwatch M40 Call

Pametni sat omogućuje standardne fitness mogućnosti, ali i telefoniranje

Sinergija između pametnog sata i pametnog telefona uglavnom se ostvaruje povezivanjem ova dva uređaja, pri čemu jedan uređaj od onog drugog preuzima neke značajke. Pametni telefon će zahvaljujući senzorima ugrađenima u pametni sat proširiti svoju funkcionalnost pa ćete na velikom ekranu lakše pratiti svoje sportske performanse koje postižete kroz razne sportove.

Uz to, imat ćete i uvid u svoje zdravlje zahvaljujući senzorima koji mjere kisik u krvi, krvni tlak, broj otkucaja srca, spavanje ili temperaturu tijela. Pogledate li u suprotnom smjeru, pametni sat će uz ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućiti praktičnije telefoniranje dok vozite automobil, trčite po nasipu, ležite u krevetu.

meanIT Smartwatch M40 Call 7

meanIT Smartwatch M40 Call 20

Na ekranu sata pisat će tko vas zove, moći ćete pozvati druge ljude, a omogućene su i notifikacije odnosno mogućnost čitanja raznih vrsta poruka (SMS, instant, društvene mreže, e-mailovi). Uz sve to baterija će potrajati od nekoliko do tjedan dana, ovisno o korištenju sata i aktivnosti ekrana.

Sve prethodno opisano nudi meanIT Smartwatch M40 Call, pametni sat hrvatskog proizvođača koji cijelo desetljeće nudi razne gadgete po povoljnim cijenama. Pri tome ne zanemaruju kvalitetu ekrana, trajanje baterije i razne dodatne mogućnosti koje se nude.

IP67 vodootporni sat ima 1,3-inčni ekran osjetljiv na dodir uz više nivoa jakosti osvjetljenja tako da će i na direktnom suncu dati informaciju o broju prijeđenih koraka, potrošenim kalorijama, koliko dugo smo hodali i koliku smo udaljenost prešli, uz prosječan broj otkucaja srca koji se prate cijelo vrijeme.

meanIT Smartwatch M40 Call 3

Razigrani izbornik s ikonama nudi i noćni način rada kako bi se smanjio utjecaj svjetla i štedjela energija, ali glavna funkcionalnost ovog sata M40 Call svakako je multi sport podrška za trčanje, hodanje, vožnju bicikla, preskakanje, igranje badmintona i košarke te nogometa.

Detaljnije informacije i praćenje dnevne, tjedne i mjesečne statistike omogućuje aplikacija DaFit koja se instalira na Android i Appleove iOS uređaje. Aplikacija omogućuje i analizu nakon bavljenja sportom.

meanIT Smartwatch M40 Call 30

meanIT Smartwatch M40 Call 31

Sat će na zapešću, uz korisnu Bluetooth podršku za telefonske razgovore, omogućiti i kontrolu glazbe u slušalicama koje imamo na uhu, a uparene su s pametnim telefonom kao i sat. Dakle, moći ćete mijenjati i pauzirati glazbu dok trčite, bez da tražite svoj pametni sat u ruksaku ili džepu.

U ponudi je veliki broj različitih izgleda početnog ekrana, ali i podsjetnik za kretanje ako predugo sjedite te upozorenje na piće. Ne na odlazak na piće s prijateljima nego vas sat upozorava na potrebu za tekućinom kako ne biste dehidrirali.

Nudi i podsjetnik na ciklus za žene te još neke druge funkcije poput traženja uređaja, ako kojim slučajem zaboravite gdje ste ostavili sat. Cijena za meanIT Smartwatch M40 Call je 66,23 eura (499,01 kuna), a u pakiranju ćete dobiti i dodatnu ugodnu silikonsku narukvicu kako biste ju sami mogli mijenjati i prilagoditi se sredini u kojoj se nalazite.

meanIT Smartwatch M40 Call 17

Najčitanije