huawei
sl1

Honor 100 Pro – značajke i render, dolazi u studenom

Šuška se kako će idući Honor "Honor 100" biti predstavljen u studenom a mi vam danas donosimo detalje vezane uz onaj "najjači" Pro model.

Serija Honor 90 napravila je svoj grandiozni debi u Kini, a njezin uspjeh brzo se proširio na europsko i indijsko tržište. Sada se s nestrpljenjem iščekuje sljedeća iteracija u ovoj iznimno popularnoj seriji – Honor 100 Pro.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Prema pouzdanim informacijama koje dolaze od kineskog stručnjaka Digital Chat Station, očekuje se da će ovaj vrhunski uređaj biti predstavljen tijekom studenog, opremljen moćnim Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom. No, čipset je samo dio priče, jer Honor 100 Pro donosi i niz drugih zapanjujućih značajki koje će ga istaknuti na tržištu pametnih telefona.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Jedna od ključnih značajki Honor 100 Pro je impresivni AMOLED zaslon visoke rezolucije od 1.224 x 2.700 piksela. Ovaj zaslon ne samo da nudi očaravajuće boje i oštrinu, već podržava i impresivnu stopu osvježavanja od 120 Hz. Osim toga, uređaj će imati iznimno nisku razinu PWM zatamnjenja od 3.840 Hz, što će dodatno poboljšati iskustvo gledanja i smanjiti zamor očiju.

sl1

Središnji izrez na zaslonu kućit će prednju kameru koja će se pohvaliti velikim brojem megapiksela. Nažalost, konkretni broj megapiksela još nije dostupan, ali usporedbom s prethodnim Honor 90 Pro modelom, koji je imao impresivnih 50 MP, možemo pretpostaviti da će Honor 100 Pro ići korak dalje u ovom aspektu.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

Kad je riječ o performansama, Snapdragon 8 Gen 2 čipset jamči glatko i brzo iskustvo. Ovaj čipset je vrhunac tehnoloških dostignuća, omogućujući uređaju da se nosi s najzahtjevnijim zadacima i aplikacijama. Nadamo se da će Honor 100 Pro donijeti inovacije i poboljšanja u trajanju baterije i brzini punjenja, omogućujući korisnicima da maksimalno iskoriste svoje uređaje tijekom dana.

Započele prednarudžbe iPhone 15 mobitela – gdje su najpovoljniji?

Kad je u pitanju dizajn, očekujemo da će Honor zadržati svoj prepoznatljivi estetski identitet, kombinirajući visoku kvalitetu izrade s modernim i atraktivnim dizajnom koji će privući široku publiku. Kombinacija vrhunskih materijala i pažljivo izrađenih detalja često je ključ uspjeha Honorovih uređaja.

Što donose kamere iPhone 15 linije – evo detalja

U ovom trenutku, i dalje čekamo više detalja o specifičnostima kamere, baterije, dodatnim značajkama i, naravno, cijeni Honor 100 Pro. Pratimo razvoj situacije i obećavamo da ćemo vas pravovremeno obavijestiti čim saznamo više. Ostanite s nama u iščekivanju ovog uzbudljivog dodatka Honor seriji pametnih telefona.

Huawei predstavio Watch GT 4

Dakle tek što imamo prilike uživati u Honor 90, ovaj proizvođač nam već donosi Honor 100 seriju. Za očekivati je kako će prvo ista biti dostupna na Kineskom tlu a potom će krenuti i na ostala tržišta (između kojih se nalazi i naše Hrvatsko).

Samsung Galaxy Z Flip5 recenzija

Kada budemo imali više značajki i prikaza Honor 100 Pro modela ali i ostalih modela iz serije Honor 100, svakako ćemo ponovno pisati o njima na našim stranicama. Do tada uživamo u ovom prikazu i nadajmo se skorašnjem donošenju novih detalja.

Najčitanije