Banner
tekst2naslovna 1

Tecno Phantom V Flip dolazi 22.09.2023.

Na ovogodišnjem MWC saju je tvrtka Tecno predstavila po prvi puta svoju izvedenicu sklopivog telefona, naziva: Phantom V Fold. Dok je sada vrijeme da tržište upozna Phantom V Flip model.

Kada razgovaramo o tržištu sklopivih telefona, nije više isključivo Samsung taj na kojeg se oslanjamo. Portfelj sklopivih uređaja postaje sve raznovrsniji, pružajući korisnicima brojne opcije odabira proizvođača i modela telefona.

Huawei Watch GT 4 (41/46mm) pred predstavljanje (14.09.2023.) završili online

Međutim, dok čekamo Appleov sklopivi model da se pojavi na tržištu, još jedan proizvođač se priključuje utrci s inovativnim rješenjem.

Samsung Galaxy S23 FE dobio TENAA certifikat

Radi se o tvrtki Tecno, a na MWC sajmu u veljači smo imali priliku dobiti prvi uvid u njihov model, Phantom V Fold. Sada je vrijeme da se Tecno Phantom V Flip 5G pojavi na tržištu.

tekst2ssl1

Tecno Phantom V Flip 5G direktno će konkurirati Samsung Galaxy Z Flip 5 i Motorola Razr 40 Ultra, ali istovremeno donosi svoju jedinstvenu estetiku. Prednji poklopac ovog uređaja je okrugao, a u njemu se ističe jedinstvena kamera smještena oko vanjskog ruba. Ova značajka donosi svježi i inovativni izgled telefonu, te se naziva “Flip in Style”.

Xiaomi 14 donosi ono što i iPhone u Apple “svijetu” – Titanium

Događaj na kojem će se predstaviti ovaj uređaj neće biti samo prilika za predstavljanje novog sklopivog telefona, već i 14-inčnog prijenosnog računala pod nazivom Tecno Megabook T1.

tekst2sl2 4

Što se tiče Tecno Phantom V Flip 5G, tvrtka je otkrila da se ovaj uređaj uklapa u njihovu “go premium” strategiju, ali zadržavaju nekoliko detalja u tajnosti. Prethodni izvještaji i curenje informacija sugeriraju da će ovaj uređaj biti opremljen MediaTek Dimensity 8050 procesorom i 8 GB RAM-a. Osim toga, korisnici će imati na raspolaganju 256 GB prostora za pohranu, što je dovoljno za spremanje velike količine podataka, aplikacija i sadržaja.

iOS 16.6.1 dostupan ali i nove glasine oko iPhone 15 modela također

Unutarnji zaslon ovog uređaja još uvijek nije detaljno opisan, ali se pretpostavlja da će imati minimalno 6,75 inča i FHD+ rezoluciju. Brzina osvježavanja od 144Hz čini ovaj telefon izvrsnim za igre, ali i za svakodnevnu upotrebu, osiguravajući glatko i brzo iskustvo korištenja.

tekst2sl3 2

Fotografski segment ovog uređaja također izgleda obećavajuće. Fotografije uređaja s vanjskim okruglim zaslonom prikazuju dvije kamere i dodatni senzor, iako detalji još nisu potvrđeni. Primarna kamera navodno ima 64 megapiksela, što sugerira da će ovaj telefon pružiti visokokvalitetne fotografije. No, očekujemo da će Tecno objaviti više informacija o specifikacijama kamera u budućnosti.

Huawei prestigao Samsung po prodaji foldable telefona!

Tecno je nedavno stekao reputaciju tvrtke koja donosi inovacije i konkurenciju na tržištu pametnih telefona. Njihov koncept telefona na kotao, Tecno Phantom Ultimate, i Phantom V Fold, natjecatelj Samsung Galaxy Z Fold 5, privukli su pažnju korisnika svojom cjenovnom dostupnošću i naprednim značajkama. Prema dostupnim informacijama, čini se da će Tecno Phantom V Flip 5G slijediti istu putanju i ponuditi visokokvalitetan sklopivi telefon po pristupačnijoj cijeni.

tekst2sl4 2

Detalji o cijeni i dostupnosti ovog uređaja još uvijek su ograničeni, ali pratit ćemo situaciju i pružiti vam točne informacije čim postanu dostupne. Tecno je definitivno proizvođač koji treba pratiti u svijetu sklopivih telefona, a njihova najnovija ponuda, Tecno Phantom V Flip 5G, obećava inovaciju i kvalitetu.

Najčitanije