Banner
Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 13

Svaka žena zaslužuje osobnog asistenta kao što je Huawei Watch GT 3 Pro

Ovaj pametni sat za moderne žene pomaže optimizaciji zdravstvenih parametara i dnevnih obaveza i pritom izgleda nevjerojatno dobro

Ako riječ multitasking možemo sebično dodijeliti jednom spolu, onda su zasigurno – žene.

Sklone preuzimanju velike količine obaveza i zadataka, čak u toj mjeri da zanemare vrijeme za vlastitu dobrobit i zdravlje, žene najbolje znaju koliko vrijedi dobar asistent koji nas intuitivno podsjeti na nužne obaveze ili zdravstvene parametre.

Bilo da se radi o prakticiranju omiljene fizičke aktivnosti, zdravstvenom preventivnom pregledu ili optimizaciji perioda spavanja, važno je ove elemente uključiti u sastavni dio svakodnevne rutine jer uvelike pomažu očuvanju zdravlja, motivacije i vitalnosti.

Isto tako, optimizacijom našeg psihofizičkog stanja dolazimo do rasta produktivnosti kao i do bolje organizacije vremena te obaveza. Uz sve te navedene elemente koje bi trebali ostvariti tijekom dna, pametni sat – posebno elegantan i tehnološki napredan kao što je Huawei Watch GT 3 Pro, pouzdana je pomoć.

Watch GT 3 Pro 11

Zdravstveni parametri na dlanu u svako vrijeme

Uz užurban način života i obaveze koje nas uvijek drže u pokretu, često zanemarujemo male indikatore stanja organizma koji nam mogu puno reći o našem zdravlju. Mjerenja i analiza vrijednosti poput otkucaja srca, razine kisika u krvi, stresa ili pokazatelja menstrualnog ciklusa mogu upozoriti na potencijalne zdravstvene probleme. Dakle, male stvari mogu biti one koje čine zaista veliku razliku.

Ako ste zainteresirani za svakodnevno praćenje svog zdravlja, razmislite o kupnji pametnog sata koji će se pobrinuti da se svi važni parametri neprestano i mjere. Tako, čim primijetimo nešto zabrinjavajuće, s već snimljenim podacima u našem pametnom satu, možemo ugovoriti kontrolu i medicinske preglede kod odabranih liječnika ili specijalista. Huawei Watch GT 3 Pro savršen je pametni, nosivi asistent za monitoring zdravlja, jer kroz širok raspon zdravstvenih značajki – od onih dobro poznatih poput praćenja otkucaja srca, ciklusa spavanja, praćenja razine stresa i mjerenja oksigenacije u krvi, daje stvarni uvid u sve važnije parametre.

Watch GT 3 Pro 01

Još jedna značajka koja je poboljšana i koja je posebno važna za žene je praćenje menstrualnog ciklusa. Huawei Watch GT 3 Pro pomaže ženama upravljati i nadzirati dinamiku ciklusa i pravovremeno dojavljuje pojedine faze istog kako bi se korisnice pripremile za menstruaciju.

Watch GT 3 Pro savršen je uređaj za svakodnevnu kontrolu zdravlja, što je vrlo važno u današnjem užurbanom životu. Koristeći podatke koje sat prikuplja, korisnici mogu pratiti stanje svog tijela i razine stresa te pravovremeno djelovati i optimizirati sve nužno kako bi postigle optimalnu dobrobit i razinu funkcioniranja.

Osobni asistent na kojeg se možete u potpunosti osloniti

Za sve žene koje vole biti dobro organizirane ili im je potrebna pomoć u planiranju dana, Watch GT 3 Pro nudi širok raspon aplikacija za podršku u svakoj situaciji. Više nije potreban zaseban kalendar ili neuredne bilješke na telefonu ili notesu koje nikako ne možemo pronaći upravo kad ih najviše trebamo. Sat nudi razne aplikacije koje nude pomoć za sve vrste dnevnih zadataka kao što su Bluetooth pozivi, popisi obveza, kalendar podsjetnici, kalkulator ili vremenska prognoza. Sve to podržava i dugotrajna baterija koja može izdržati do 7 dana u keramičkoj verziji sata, te do 14 dana u onoj titanskoj.

Huawei Watch GT 3 Pro 3

Ako svoj dan završavate uz opuštajuću sesiju joge, oslobađate se stresa žustrim treningom u teretani ili bilo kojim drugim oblikom tjelovježbe, Huawei Watch GT 3 Pro ide ukorak s vama i mjeri sve vaše sportske parametre i rezultate. Sat nudi više od 100 načina vježbanja, tako da svaka žena može pronaći nešto za sebe, bilo da je to trčanje, golf, pilates ili čak ronjenje! Bez obzira jeste li zauzeta mama koja uza sve obaveze trči za svojim najmlađima, uspješna poslovna žena koja balansira mailove između dva sastanka ili sportski entuzijast u potrazi za novim izazovima, Huawei Watch GT 3 može biti vaš osobni asistent u bilo kojem scenariju. Ovaj osobni pomoćnik kojeg nosite na vlastitom zapešću, nudi praktičnost i intuitivnost pri upravljanju najvažnijim informacijama i zadacima i osigurava da nikada ne propustite ili zanemarite one najvažnije stavke na vašem „to do“ popisu.

Huawei proizvodi i usluge:

Huawei je lokalno predstavio najnoviji pametni sat Huawei Watch GT 3 SE. Kombinirajući modu i funkcionalnost, Watch GT 3 SE pruža do 2 tjedna kontinuirane upotrebe i autonomije baterije, uz podržano brzo punjenje.

Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 12

Huawei je najavio i lokalni početak prodaje najnovijeg člana obitelji audio pametnih uređaja – bežičnih slušalica Huawei FreeBuds SE. Posljednjih su godina TWS slušalice potrošačima donijele laganije i praktičnije audio iskustvo, čineći ih nezamjenjivim proizvodom u raznim scenarijima korištenja kao što su učenje, sport i posao, a favorizira ih sve veći broj korisnika, poglavito onih iz mlađih generacija.

Nakon predstavljanja flagship modela s najboljom mobilnom kamerom na svijetu, Mate 50 Pro, Huawei je lokalno lansirao još jedan iznimno atraktivan model pametnog telefona – nova 10 SE. Novi model serije nova nasljeđuje kultni Star Orbit Ring koji smo vidjeli na prethodnim Huawei nova telefonima i dolazi s novim značajkama dizajna, kao što su njegovi dvostruki prstenovi, koji dodatno naglašavaju ljepotu ovog modela.

Najčitanije