Banner
naslovna1111

Samsung uzima četvrtog dobavljača za baterije Galaxy S24 serije

Jedna od najzanimljivijih novosti koju treba istaknuti jest da će Samsung proširiti svoju baterijsku opskrbu tako da će uključiti četvrtog dobavljača baterija za Galaxy S24 seriju telefona.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Samsung je usredotočen na proizvodni proces svoje nadolazeće flagship serije telefona, poznate kao Galaxy S24.

Honor Magic 6 Pro – na fotografijama uživo

Već neko vrijeme govorimo o ovoj seriji, ali danas donosimo nove zanimljivosti koje nam otkrivaju više o proizvodnji ovih pametnih telefona.

Gdje gledati rezultate Europske lige? 

Unatoč tome što je službena premijera ovih uređaja još uvijek udaljena (planirana za siječanj 2024. godine), ne možemo odoljeti ispitivanju ovih ranih informacija kako bismo saznali više o ovom ambicioznom projektu.

tekst1sl1

Jedna od najzanimljivijih novosti koju treba istaknuti jest da će Samsung proširiti svoju baterijsku opskrbu tako da će uključiti četvrtog dobavljača baterija za Galaxy S24 seriju telefona. Ovo je znak da Samsung ozbiljno pristupa optimizaciji performansi i kvalitete baterija na svojim uređajima.

Google Play trgovina uvodi još jaču zaštitu protiv zlonamjernog softvera

Prošlog mjeseca, saznali smo da je Samsung uspostavio partnerstvo s tri dobavljača baterija za Galaxy S24 seriju, barem za model Galaxy S24+. Ti dobavljači bili su Samsung SDI Vijetnam, Ningde Amperex Technology Limited i ELENTEC Indija.

tekst1sl2

Međutim, danas smo saznali za novo ime – Navitasys India. Prema podacima iz korejske certifikacijske agencije Safety Korea, Navitasys India će isporučivati baterije pod oznakom modela EB-BS928ABY, koje će se koristiti za Galaxy S24 Ultra.

Samsung planira isporuku 20 milijuna sklopivih telefona u 2024. godini

Modeli Galaxy S24 i S24+ će koristiti baterije označene modelima EB-BS922ABY i EB-BS926ABY, redom. Ove baterije nisu uključene u prethodno navedeni popis, pa ostaje nejasno hoće li Navitasys India isporučivati baterije samo za S24 Ultra ili će također biti uključeni u proizvodnju drugih modela.

tekst1sl3

Pitanje koje ostaje otvoreno jest hoće li indijski dobavljači baterija za Samsung isporučivati baterije isključivo za modele Galaxy S24 koji će biti sastavljeni u njihovoj tvornici u Indiji, ili će njihova opskrba biti namijenjena i drugim zemljama.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

Trenutno je Samsungova tvornica u Indiji najveća operativna tvornica mobilnih telefona na svijetu, što sugerira da bi indijski dobavljači mogli igrati ključnu ulogu u proizvodnji Galaxy S24 serije za globalno tržište.

3 7
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Ova najava četvrtog dobavljača baterija svakako pokazuje da Samsung ozbiljno pristupa optimizaciji energije i performansi svojih budućih pametnih telefona.

Google Chrome dobiva ažuriranje adresne trake za efikasnije korištenje

Baterija je jedan od ključnih faktora koji utječe na ukupno korisničko iskustvo i pouzdanost uređaja, pa je odluka o proširenju dobavljačke mreže razumljiva.

NASLOVNA 5
Samsung Galaxy S24+ !

Osim toga, serija Galaxy S24 trebala bi biti predstavljena u siječnju 2024. godine. To znači da će se očekivano uskoro početi pojavljivati više informacija i službenih detalja o ovim uređajima, njihovim specifikacijama i inovacijama koje donose. Kao i uvijek, očekuje se da će Galaxy S24 serija donijeti niz unapređenja, kao što su bolja kamera, snazniji hardver i poboljšana trajnost.

Apple: iOS 18 donosi značajke Umjetne Inteligencije

Nadalje, s obzirom na Samsungovu reputaciju u proizvodnji visokokvalitetnih pametnih telefona, ljubitelji ovog brenda sigurno će biti uzbuđeni zbog novih uređaja u seriji Galaxy S24.

1 37
3D render – Samsung Galaxy S24 !

Tijekom godina, Galaxy S serija je postala sinonim za premium pametne telefone, često postavljajući standarde u industriji mobilnih uređaja. To je razumljivo s obzirom na tehnološku ekspertizu i inovacije koje Samsung donosi na tržište.

A1 i Netflix sklapaju partnerstvo

Kako se približava službeni datum predstavljanja serije Galaxy S24, očekuje se da će se javnost sve više zainteresirati za ove uređaje i njihove specifikacije.

tekst1sl4 1
Modul kamere nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Očekuje se i da će se pojačati nagađanja i glasine o mogućim značajkama ovih pametnih telefona. S obzirom na konkurenciju u svijetu pametnih telefona, Samsung će morati biti inovativan i pružiti korisnicima razloge da izaberu njihove uređaje umjesto konkurencije.

Oppo Find N3 donosi Snapdragon 8 Gen 2 te trostruku Hasselblad kameru

U zaključku, Samsung se priprema za predstavljanje svoje nadolazeće Galaxy S24 serije telefona s nekoliko intrigantnih promjena u proizvodnji baterija.

tekst1sl2 8
Samsung Galaxy S24 Plus donosi značajnu promjenu izgleda !

Dodatak četvrtog dobavljača baterija ukazuje na ozbiljan pristup poboljšanju performansi svojih uređaja. Nadamo se da ćemo uskoro saznati više detalja o ovim uređajima i kako će se njihove inovacije odraziti na krajnje korisnike.

tekst1sl1 9
Samsung Galaxy S24 donosi značajnu promjenu izgleda !

S obzirom na Samsungovu povijest izvanrednih pametnih telefona, očekivanja su visoka, a mnogi će nestrpljivo iščekivati njihovu službenu premijeru u siječnju 2024. godine.

Najčitanije