Banner
2

Sony Xperia 1 VI – predstavljanje 17.05.2024.

Izašao je poster s datumom 17.05.2024. Možemo navedeni datum pratiti kao vrijeme predstavljanja Sony Xperia 1 VI modela telefona.

Šuškka se (iako nije potvrđeno) kako će Sony Xperia 1 VI biti predstavljena 17.05.2024. Naravno o samim značajkama manje se više sve zna. Prvo se govorilo kako će sve tri kamere dolaziti s 48MP, no kasnije se to opovrgnulo.

Sony Xperia 1 VI – više sličnosti nego različitosti (CAD renderi)

Sam poster ne kaže koji će telefon(i) postati službeni tog datuma, ali prilično je lako pretpostaviti da će jedan (ili jedini) biti Xperia 1 VI, koji u posljednje vrijeme dosta curi.

Sony Xperia 1 VI pozira unutar zaštitnih maski

Očekuje se da će sljedeći vodeći model Xperia odustati od 4K zaslona i omjera širine i visine zaslona 21:9, idući s industrijski standardnijim rješenjem u oba slučaja.

1 27

Tako će Xperia 1 VI biti kraća i šira od prethodnika. Nedavne glasine također su nam rekle da očekujemo da će imati točno istu postavku stražnje kamere kao Xperia 1 V, s poboljšanjima koja dolaze samo putem softverske obrade.

Sony Xperia 1 VI ipak neće imati trostruke 48MP kamere

Ne bismo se iznenadili da čujemo da se nekoliko puta spominje poštapalica “AI”. , jer to je, uostalom, i stvar koju treba učiniti ove godine. Inače, Xperia 1 VI bi naravno trebala pokretati Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3 SoC, i to upariti s najmanje 12 GB RAM-a.

Kada budemo imali potvrdu ovog navodna, svakako ćemo ponovno pisati na našim stranicama.

Najčitanije