Banner
1 15

Sony Xperia 1 VI pozira unutar zaštitnih maski

Sony Xperia 1 VI sada se počela spominjati i u kontekstu zaštitnih maski, jednog od proizvođača.

Naziv Sony Xperia 1 VI nedavno se pojavio u novim popisima futrola za telefone trećih strana, što sugerira da bi ovaj vodeći uređaj uskoro mogao biti predstavljen.

Sony Xperia 1 VI ipak neće imati trostruke 48MP kamere

Prema objavljenim informacijama, datum izlaska Xperie 1 VI možda je već zakazan za svibanj, ali obožavatelji se možda neće previše radovati očekivanim promjenama dizajna ili hardvera.

4 4

 

Dizajneri kućišta za telefone treće strane su iznijeli nove informacije o nadolazećem uređaju, koristeći naziv “Sony Xperia 1 VI”. Iako Sony još uvijek nije otkrio nikakve službene detalje o svojem pametnom telefonu Xperia 1 iz 2024. godine, čini se da su potvrdili prisutnost 3,5 mm audio priključka na budućim Xperia telefonima.

Otkrivene dimenzije Sony Xperia 1 VI telefona

Popis kineske tvrtke Dux Ducis prikazuje kućište serije Skin Pro za Sony Xperia 1 VI. Na većini slika vidljiv je telefon; međutim, treba imati na umu da je ovo vjerojatno samo umjetnička interpretacija generičkog telefona Sony Xperia 1, a ne rani uvid u stvarni Xperia 1 VI.

2 11

Nije iznenađujuće što je kućište visoko i vitko, što je tipično za Sonyjeve vodeće telefone i što se očekuje i za Xperiju 1 VI. Ipak, prema informacijama iz drugih izvora, render za Sony Xperia 1 VI zapravo sugerira širinu koja je veća od slične Xperia 1 V (pogledajte sliku ispod), što upućuje na moguća manja poboljšanja dizajna za Mark 6 varijantu uređaja.

Sony Xperia 1 VI: Otkrivena moćna 48MP trostruka kamera

Ove informacije donose iščekivanje među obožavateljima Sonyjevih uređaja, ali istovremeno i mješavinu nestrpljenja i nade u inovacije koje bi mogao donijeti Xperia 1 VI.

3 7

S obzirom na predstojeci datum izlaska, mnogi će pažljivo pratiti svaku najavu i procurjelu informaciju kako bi saznali više o značajkama i specifikacijama ovog očekivanog uređaja.

Dok čekaju službene objave, korisnici će sigurno analizirati svaki detalj dostupan putem popisa trećih strana i rendera, pokušavajući predvidjeti što donosi Sonyjev najnoviji vodeći pametni telefon.

Najčitanije