Banner
FF66

Promo fotke Sony Xperia 1 VI pred nama

Dostupne su fotke Sony Xperia 1 VI modela telefona i prije predstavljanja 17.05.2024.

Dugo očekivani pametni telefon Sony Xperia 1 VI ponovno se našao u središtu pozornosti, ovog puta zahvaljujući curenju službenih promotivnih slika koje je objavio Evan Blass.

Sony Xperia 10 VI – njegova raskoš

Ove fotografije pružaju jasan pogled na dizajn uređaja i potvrđuju neke od ranije spomenutih detalja. Samo nekoliko dana prije, detaljno curenje informacija razotkrilo je mnoge značajke ovog pametnog telefona.

Sony Xperia 1 VI zadržava svoj prepoznatljivi 3,5 mm audio priključak za slušalice, omogućavajući korisnicima uživanje u zvuku visoke rezolucije zahvaljujući LDAC tehnologiji.

Sony Xperia 1 VI značajke i renderi

Telefon također posjeduje bateriju kapaciteta 5000 mAh, što omogućava dugotrajniju upotrebu, a također uključuje i funkcije bežičnog punjenja te obrnutog bežičnog punjenja, što dodatno poboljšava praktičnost korištenja.

Što se tiče kamere, stražnji modul kamere opremljen je Zeiss T* premazom koji smanjuje refleksiju prilikom snimanja fotografija i videozapisa, što je osobito važno za profesionalne fotografe i entuzijaste.

Ovo je (navodno) Sony Xperia Ace IV – kompakt koji će doći na globalno tržište

Promjena koja se posebno ističe kod novog modela Xperia 1 VI je promijenjeni omjer slike. Dok se telefon i dalje drži klasičnog Sonyjevog dizajnerskog jezika, ovaj put je prihvaćen standardniji pristup omjeru slike, žrtvujući pri tome nešto od svoje prethodne tankoće. Da bi se izbjegao izrez kamere na zaslonu, okviri oko zaslona su nešto širi nego u prethodnim modelima.

Očekuje se da će Sony Xperia 1 VI biti lansiran ovog mjeseca, a pretpostavlja se da će ga pokretati najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor.

Sony Xperia 1 VI na tržište će 17.05.2024. s cijenom od 1.143€

Osim impresivnog sustava stražnjih kamera, nadolazeće curenje informacija također sugerira istovremeno predstavljanje još jednog modela iz Sonyjeve ponude, Xperia 10 VI.

S obzirom na navedene karakteristike, Sony se jasno usmjerava prema zadovoljavanju potreba kako audiofila tako i ljubitelja fotografije, ne zanemarujući pri tome ni potrebu za moćnim procesorskim kapacitetima.

Najčitanije