Banner
tekst1naslovna

Sony 11. 05.2022. predstavlja novi Xperia flagship „Next ONE”

Sony 11.05.2022. predstavlja novi Xperia (1 IV) pametni telefon a mi vam donosimo link za gledanje predstavljanja.

Prisjetimo se kako je Sony u posljednjih nekoliko godina poprilično zakazao kada su u pitanju pametnih telefoni. Riječ je o njihovim Sony Xperia modelima koji su u nazad nekoliko godina „žarili i palili” tržištem pametnih telefona ali onda je odjednom sve utihnulo.

sl4

Sony je prošle godine predstavio nekoliko modela s kojima ima želju Xperia modele pametnih telefona vratiti na staru slavu i da se ponovno potražnja i prodaja njihovih pametnih telefona dostigne u onoj mjeri u kojima je to bilo u godinama koje su iza nas.

POCO F4 GT je ubojica flagshipa – 120 Hz AMOLED, 120W punjenje te SD8G1 za samo 499 eura!

Prisjetimo se kako je Sony kako smo i rekli prošle 2021. godine predstavio modele Xperia pametnih telefona poput: Xperia 1, Xperia 1 II i Xperia 1 III koji su imali za zadatak da se svide publici i da ponovno Sony Xperia zakorači na tržište i stane uz bok trenutno aktualnim imenima proizvođača pametnih telefona.

sl1

Izgleda kako im to i nije baš pošlo za rukom i sada Sony ima novu ideju, novi cilj s kojim će se i dalje boriti s kojima će i dalje htjeti stati uz bok Apple iPhone modelima ili Samsung Galaxy S modelima.

S nama gledajte predstavljanje (11.05.2022.) Sony Xperia 1 IV [ Prijenos na YouTube platformi donosimo u nastavku]:

 

Glasine govore kako će Sony predstaviti 11.05.2022. Sony Xperia 1 IV model pametnog telefona. Sony Xperia 1 IV donosit će 6,8” (4K HDR OLED) zaslon s prisutnošću Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipseta.

Twitter (uskoro) prodan Elonu Musku – čeka se završna odluka

Osim navedenog Sony Xperia 1 IV donosit će 12GB radne te 128/256GB interne memorije (podrška za microSD – eksternu memoriju za sada nije potvrđena). Stražnja strana točnije stražnji modul kamera Sony Xperia 1 IV raspolagat će zasigurno sa: 12MP (glavna), 12MP (širokokutna), 12MP (makrokamera).

sl2

Ovo su za sada otprilike sve značajke koje su poznate a vezane uz nadolazeći Sony Xperia 1 IV pametni telefon, priča se i to kako će njegova cijena na tržištu biti negdje oko 1300$.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G recenzija

Moramo reći kako se „šuška” i o tome kako Sony već ima u pripremi i još jedan Sony Xperia model, točnije radi se o Sony Xperia 5 IV pametnom telefonu koji će dolaziti sa Snapdragon 8 Gen 1 Plus chipsetom ali o tome postoje samo glasine i šuškanja.

Europska Komisija uvodi USB Type-C standard od 2026. godine – Apple u problemu

Prije svega treba dočekati predstavljanje Sony Xperia 1 IV pametnog telefona za kojeg smo rekli da dolazi 11.05.2022. pod sloganom „Next ONE”. Sony će svoj nadolazeći flagship model ponajprije usmjeriti ka tržištima gdje su Apple iPhone 13 i Samsung Galaxy S22 modeli vladari tržišta i kupaca a tu dolazi Sony s Xperia 1 IV da im pomrsi račune.

sl3

Android 12 dolazit će sa softverske strane da pokreće Sony Xperia 1 IV pametni telefon a nama jedino preostaje da u narednim danima vidimo koje će značajke još doći na internet a do tada vam donosimo fotografije koje prikazuju nadolazeći Sony Xperia 1 IV pametni telefon.

Najčitanije