Banner
tekst1sl1 9

Sony PlayStation 5 prodan u 40 milijuna primjeraka

Za sada čestitamo PS5 konzoli na 40 milijuna prodanih jedinica.

Zasigurno ste već čuli zaista odlične prodajne brojke aktualne konzole. Okvirno tri godine nakon predstavljanja tvrtka Sony zaista ima razloga za slavlje.

Xiaomi Mix Fold 3 dolazi u kolovozu – pokreće ga Snapdragon 8 Gen 2

Naravno radi se o prodajnim brojkama aktualne igraće konzole na tržištu – Sony PlayStation 5. Dok smo nedavno govorili i isticali kako će PlayStation 5 do kraja godine dobiti “Pro” verziju a tijekom iduće, tržište bi trebalo ugledati i “Slim” inačicu.

tekst1sl1 14

U objavi na blogu kojom je najavio ovu radosnu vijest, Jim Ryan, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Sony Interactive Entertainment (SIE), rekao je da se marka ranije suočila s problemima u opskrbnom lancu zbog pandemije COVID-19, zbog čega je održavanje zaliha PS5 bilo izazovno. Međutim, Ryan kaže da je PS5 sada “dobro opskrbljen” i da kompanija “vidi da je ta nagomilana potražnja konačno zadovoljena.”

Huawei Mate 60 ponosno prikazuje svoju stražnju stranu

Ryan je također zahvalio Sonyjevoj zajednici igrača na prekretnici od 40 milijuna prodanih jedinica. Nadalje, izvršni direktor SIE-a rekao je da je sada dostupno više od 2500 igara za PS5, uključujući lansiranja u posljednja dva mjeseca od strane njegovih partnera Final Fantasy XVI, Diablo IV i Street Fighter 6.

tekst1sl2 8

Također donosimo i 40 najprodavanijih (najpopularnijih) igara za aktualnu PS5 igraću konzolu. Ono što je potrebno naglasiti je kako je ovaj popis raspoređen prema abecednom redu.

Stigao je Huawei Watch 4 Pro

Naravno sigurni smo kako će ovakvi vrhunski prodajni rezultati samo dodatno “ohrabriti” Sony da što prije tržištu predstavi nove inačice (Pro i Slim) svoje aktualne igraće konzole.

tekst1naslovna 1

Dok ćemo s vremena na vrijeme donositi čitav niz novih glasina vezanih uz PlayStation 6, za koji smo sigurni kako neće tako skoro na tržište.

Sony Xperia Flip – Nevjerojatan 7″ zaslon u 4K rezoluciji!

Na našim stranicama već smo imali prilike isticati kako će PS6 donijeti “novu razinu” igranja, gdje su pojedini izvori isticali kako će Sony dolaskom PS6 u gaming svijest, tržište će dobiti posve novi način igranja.

OnePlus Fold – rival Galaxy Z serije dostojan 2023. godine

Premda za sada nije navedeno kako će ono točno izgledati. Ipak do ne dobijemo dodatne “potvrđene” dodatne informacije ostaje nam isključivo nagađanje koje će značajke i mogućnosti PS6 sa sobom donijeti.

tekst2sl3 3

I hoće li uopće više donositi sa sobom “Pro” i “Slim” inačice ili će isključivo postojati samo jedna – jedina konzola. Nekako se mišljenja kako će i dalje tržište kroz godine dobiti tri konzole jer su ipak to značajna novčana sredstava Sony proizvođaču.

Sony predstavlja IMX903 i IMX907 senzore kamera pametnih telefona

Ali isto tako i sami korisnici (kupci) više vole vidjeti noviju “osvježenu” konzolu s vremena na vrijeme. Naravno one “prve izdane” ostat će aktualne do samog kraja, odnosno do samog ukidanja podrške.

tekst1sl1

A dok se to desi već ćemo imati prilike vidjeti PS7 ali o tome nešto više, naravno u nekom drugom članku. Za sada čestitamo PS5 konzoli na 40 milijuna prodanih jedinica.

Najčitanije