Banner
Z Slide

Samsung zaštitio naziv “Z Slide” dali to dolazi rastezljivi pametni telefon

Dali je "Z Slide" nova linija Samsung pametnih telefona sa fokusom na zaslon...

Prije nekoliko dana na našim stranicama imali ste prilike čitati kako se Samsung pohvalio što sve može kada su u pitanju zasloni. Odnosno ne samo sklopivi već i oni koji se mogu proširiti. S druge pak strane današnje informacije daju nam za zaključak kako Samsung priprema potpuno novu liniju Galaxy pametnih telefona.

Clubhouse dostupan globalno i na Androidu

Iako nije potvrđeno navode se kako će njezino ime biti “Galaxy Z Roll” odnosno dao je zaštititi ime Z Slide te oznake za njega: pametni telefon, tablet, mobilni uređaji, telekomunikacijski uređaji.

Galaxy Z Slide #1

Galaxy Z Roll što bi ujedno trebao biti i prvi model te nove Z Slide serije, trebao bi biti nasljednik Z Flipa ali s glavnom razlikom okretanja odnosno rotiranja zaslona uz mogućnost vertikalnog otvaranja (proširivanja) zaslona da bi postignuo dimenzije tableta. Nama još i Z Fold te Z Flip modeli izgledaju kao “budućnost” a Samsung već sada radi na razvoju novih nadolazećih linija pametnih telefona.

Galaxy Z Slide #2

Novi članovi obitelji Z Flip/Z Fold bit će predstavljeni iduće godine a hoće li razvoj Z Slide modela ići bržim korakom, pokazat će vrijeme. Usprkos svemu čini se kako više kamere pametnih telefona nisu u fokusu, sada dolazi vrijeme zaslona te onoga što koji mobitel s njime može postignuti.

Cat S42 H + i Cat B40 su rubusni i antibakterijski mobiteli

Najčitanije