Banner
tekst2naslovna 2

Samsung XCover Pro 2 – donosi 5G i 3,5mm priključak

Samsung uskoro predstavlja novi "robusni" model, XCover Pro 2 - 3,5mm utor i 5G povezivanje.

Kada od pišemo o Samsung pametnim telefonima uvijek navodimo Galaxy A ili sam vrh ponude Galaxy S (Galaxy Z). Ali nije sve tako ima Samsung i svoje druge linije (modele) kao što je Galaxy M ali ima i jednu liniju koja i nije toliko rasprostranjena u našim krajevima.

TikTok uvodi „Povijest gledanja” – ovo će mnogima pomoći, ističu oni

Iako je ista dostupna više od deset godina, Samsung je istu liniju namijenio osobama koje veći dio dana (svojeg radnog vijeka) provedu na gradilištima i poslovima gdje je visoki rizik od pada „običnih pametnih telefona” izuzetno veliki.

tekst2sl2 6

Govorimo o Samsung XCover liniju pametnih telefona, točnije o dolasku  Samsung XCover Pro 2 modela pametnog telefona. Osim njegovih robusnih dimenzija (a u iste se možemo uvjeriti i na fotografijama) XCover Pro 2 donijeti će jednu značajku koju je Samsung odavno „otpisao”.

Riječ je o 3,5mm priključku odnosno jednom kada Samsung XCover Pro 2 bude dostupan u njega će se moći priključiti slušalice (da slušalice sa kabelom). Kada bi se dotaknuli možebitnih značajki Samsung XCover Pro 2 pametnog telefona imali bi prilike pisati o 6,56” zaslonu te mjeriti debljinu od 10mm.

Apple smanjuje proizvodnju iPhone SE (2022) i ostalog hardvera

Pokretanje XCover Pro 2 modela bit će odrađeno pomoću Exynos 1280 chipsetom istim onim koji pokreće i Samsung Galaxy A53 5G model pametnog telefona. Osim 3,5mm priključka Samsung XCover Pro 2 posjedovat će i 5G mogućnost povezivanja na internet kao i dvostruku kameru sa stražnje strane (glavna i širokokutna).

Prednja strana zaslona jasno nam daje do znanja kako je Punch-hole prorez napravljen u obliku „suze” te se unutar njega nalazi prednja (selfie) kamera, nepoznato rezolucije. Sam dizajn Samsung XCover Pro 2 pametnog telefona sličan je i vuče konce od Caterpillar modela pametnih telefona ili pak Motorole Defy koju smo također imali prilike recenzirati na našim stranicama.

Motorola predstavila robusni mobitel Defy

Čitav dizajn dodatno je zaštićen (da ne može propustiti vodu ili prašinu) odnosno da bude dodatno zaštićen na same udarce i padove s velikih visina. Čitavu priču (nadamo se) pokretat će Android 12 i One UI korisničko sučelja a koja će njegova verzija biti ovisi naravno o samome hardveru koji se bude nalazio unutar Samsung XCover Pro 2 modela pametnog telefona.

Dok ne dobijemo dodatne navode i specifikacije preostaje nam da uživamo u pogledu na XCover Pro 2 pametni telefon (robusni i otporni) iz Samsunga. Kada će isti biti dostupan i predstavljen tržištu za sada ne znamo ali znamo kako će njegova cijena biti manja od 500$ koliko je imaju njegovi prethodnici.

Najčitanije