Banner
tekst1naslovna 9

Samsung „slučajno” prikazao Galaxy Z Flip 4 / Fold 4

Samsung je prikazao (namjerno ili ne) nadolazeće Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4 modele i prije službenog predstavljanja 10.08.2022.

Da i to se po ne znamo po koji put desilo. I to da je ponovno Samsung učinio dostupnim fotografije svojih nadolazećih modela. Ovoga puta riječ je naravno o preklopnim modelima koje ćemo „prvi puta” imati prilike ugledati 10.08.2022. na Galaxy Unpacked događaju.

Samsung Galaxy S23 Ultra: „vraća se” periskopska kamera 10MP, 10X

Ali ne, izgleda kako namjerno ili slučajno mi pogled na Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4 možemo „baciti” već sada. Jer su se internetom kao brzinom svjetlosti proširile fotografije (neslužbene) ali možemo ih gledati i kao službena, dva nadolazeća sklopiva modela.

tekst1sl1 10

Ovako sam pogled na fotografije ne donosi ništa novo i ništa što već nismo imali prilike vidjeti kod aktualnih Galaxy Z Flip odnosno Galaxy Z Fold modela.

Samsung Galaxy Z Flip 4 / Fold 4 – maskice i njihovi dizan pristigli u javnost

Čak bi se usudili slobodno reći kako fotografije donose i blago razočarenje. Posebice kada promatramo Samsung Galaxy Z Fold 4 koji ipak nije usvojio niz kamera s Galaxy S22 Ultra modela pametnog telefona o kojem se toliko bilo pričalo.

tekst1sl2 7

I sam modul kamere nije se promijenio. Što nam samo daje za razmišljati da je jedino što je Samsung „poboljšao” jesu više rezolucije leća kamere.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ovdje je prikazan u više izvedenica boja, odnosno imamo prilike pričati o: crnoj, bež i sivo-zelenoj boji. Ipak da ne ispadne kako samo „kudimo” nadolazeći Galaxy Z Fold 4.

PlayStation 5 dobio podršku za 1440p i kreiranje mapa

Reći ćemo kako se na njemu više radilo na „sitnim detaljima”. Odnosno radilo se na poboljšanjima koje je Galaxy Z Fold 3 linija sa sobom napravila odlično ali je ipak nedostajao onaj mali detalj savršenstva.

tekst1sl4 3

Tu mislimo na sam mehanizam otvaranja i zatvaranja pametnog telefona. Ona je sada „manje primjetna” pod prstima odnosno i lakša za otvaranje i zatvaranje jednom rukom.

Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 također je prikazan na fotografijama. A dolazi upravo onako kako smo ga prethodno i opisivali u raznim bojama i upravo nam se to izuzetno i sviđa.

tekst1sl5 1

S druge pak strane Samsung Galaxy Z Flip 4 imat će tanje okvire u odnosu na još uvijek aktualni Galaxy Z Flip 3 te će isto tako imati i tanju šarku (mehanizam) za otvaranje.

Najbolji mobitel 2022., 2. dio

Prednji zaslon nešto je porastao te umjesto dosadašnjih 1,9” (Galaxy Z Flip 3) sada će iznositi 2,1”. Priča se kako će Samsung Galaxy Z Flip 4 doći i s nešto većim kapacitetom baterije, odnosno on bi trebao iznositi 3,700mAh u odnosu na onu od 3,300mAh koja se nalazi unutar Samsung Galaxy Z Flip 3 modela.

tekst1sl7

Kako smo i pisali sve značajke će manje više biti identične kao što je to slučaj kod Galaxy Z Flip 3 modela pametnog telefona. Naravno uz nekoliko manjih noviteta odnosno poboljšanja u pogledu dizajna i samog načina izvođenja pojedinih radnji.

Kada Android 13 i One UI 5.0 budu predstavljeni, Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 bit će „prvi na redu” na se pohvale aktualnim Androidom.

tekst1sl6

Do samog predstavljanja preostalo je još nekoliko dana. Samsung Galaxy Unpacked događaj zakazan je za 10.08.2022. a nakon toga smo uvjereni kako ćemo imati objektivniji sliku oko čitave situacije.

tekst2sl3 1

Te pitanja što nam to Samsung donosi po pitanju sklopivih pametnih telefona za ostatak ove 2022 i početak 2023. godine.

Najčitanije