Banner
1 35

Samsung One UI 6.1 pristigao na Galaxy A54 i A34 bez AI mogućnosti

Tu je (napokon) One UI 6.1 za Samsung Galaxy A54 te Galaxy A34 modele telefona.

Više od tri mjeseca nakon što je serija Galaxy S24 uvela One UI 6.1, najnovija verzija Samsungovog softvera počela je stizati na modele srednje klase, počevši od Galaxy A54 i Galaxy A34, koji su među najpopularnijim srednjeklasnim telefonima Samsunga za 2023. godinu.

Samsung Glaxy Watch 7 pokreće Exynos W1000 (3nm)

U skladu s očekivanjima, uređaji srednje klase ne dobivaju sve najnovije funkcionalnosti koje su dostupne u One UI 6.1. Izostaju im napredne Galaxy AI značajke te neke dodatne funkcionalnosti koje nisu povezane s umjetnom inteligencijom. Također, određene značajke poput Always On Display pozadina su ekskluzivne za Galaxy S24 seriju.

Pristupačniji Samsung Galaxy Z Fold6 možda nećemo vidjeti ove godine

Da biste saznali što je novo u One UI 6.1 za telefone srednje klase, u nastavku je detaljan popis promjena:

Ključne značajke i poboljšanja u One UI 6.1 za Galaxy A54, A34 i druge modele srednje klase

Galerija i uređivanje slika:

  • Točnije izrezivanje slika: Omogućava precizno izrezivanje željenog područja slike bez neželjenih dijelova.
  • Poboljšana pretraga u Galeriji: Redizajnirani zaslon za pretragu s kategoriziranim rezultatima kao što su osobe, mjesta, albumi ili priče.

Video uređivanje:

  • Promjena brzine reprodukcije: Mogućnost usporavanja ili ubrzavanja videa u odabranom segmentu ili cijelom videu.
  • Nastavak uređivanja na više uređaja: Mogućnost izvoza projekata iz Studija u datoteku koja se može otvoriti na drugim Galaxy uređajima.

Personalizacija uređaja:

  • Nove značajke za uređivanje pozadina: Primjena okvira i efekata na odabrane slike za pozadinu.
  • Dodatni widgeti za zaključani zaslon: Uključujući widgete za vrijeme, zdravlje, bateriju, podsjetnik, kalendar i sat.

Prilagodbe i obavijesti:

  • Prilagođavanje alarma: Mogućnost korištenja slike, videa ili AR emojija za stvaranje prilagođenih zaslona upozorenja za alarme.
  • Obogaćene postavke kalendara: Intuitivnije organizirane postavke s mogućnošću postavljanja boja pozadine i slika za upozorenja kalendara na cijelom zaslonu.

Povezivanje i dijeljenje:

  • Dijeljenje s više uređaja: Integracija Quick Share s Googleovim Nearby Share omogućuje dijeljenje s drugim Android uređajima i bez internetske veze.

Zaštita podataka:

  • Poboljšana zaštita podataka u Samsung Cloudu: Mogućnost uključivanja end-to-end enkripcije za podatke sinkronizirane s Samsung Cloudu.

Ova nadogradnja donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti koje će korisnicima omogućiti bolje iskustvo korištenja Samsungovih uređaja srednje klase, unatoč nekim ograničenjima u odnosu na vodeće modele.

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

Svaki korisnik može očekivati osvježen sučelje s dodatnim mogućnostima prilagodbe i poboljšanu funkcionalnost, čime se poboljšava svakodnevna upotreba pametnog telefona.

Najčitanije