Banner
1 2

ASUS ROG Phone 8 dolazi uskoro – donosimo detalje

Kada govorimo o gaming pametnim telefonima svakako prvi a i jedini u toj kategoriji je Asus i ROG serija. Ne ovoga puta ne mislimo na ROG prijenosna računala, već na ROG modele pametnih telefona.

Asus, prepoznatljiv po stvaranju nekih od najinovativnijih telefona za igre, uskoro će predstaviti svoj najnoviji izdanak – Asus ROG Phone 8. Asus planira podići ljestvicu i ponuditi još bolje iskustvo korisnicima koji traže vrhunske performanse u svijetu mobilnog igranja.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 – Najnovije promjene na zaslonima

Nedavno su se pojavile službene teaser slike ROG Phone 8 na popularnom X-u (prema Android Authorityju), otkrivajući neke od mogućnosti koje možemo očekivati od ovog moćnog uređaja.

iPhone SE 4 imati će iPhone 14 bateriju

Ključna karakteristika je kamera koja izlazi u izbočini na poleđini telefona, kujući tri visokokvalitetne kamere i bljeskalicu. Ovaj vizualni element sugerira da će Asus i dalje ulagati napore kako bi poboljšao fotografske mogućnosti svojih ROG telefona, ne samo kao uređaja za igre, već i kao izvrsnog partnera za snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa.

Ono što čini ROG Phone 8 još intrigantnijim jest uvođenje Qualcommovog najnovijeg silikona, Snapdragon 8 Gen 3. Ovaj vodeći Android čipset obećava nevjerojatnu brzinu i učinkovitost, pružajući korisnicima vrhunske performanse koje su ključne za igranje najzahtjevnijih igara na mobilnim uređajima.

ColorOS 14 globalna dostupnost u prosincu – lista modela

Kombinacija ovog moćnog čipa s već poznatim značajkama za igre koje su vidljive u prethodnim verzijama ROG telefona postavlja ROG Phone 8 kao snažnog kandidata za najbolji gaming telefon u 2024. godini.

Asus Zenfone 10 – posljednji iz svoje vrste

Uz Snapdragon 8 Gen 3, Asus će vjerojatno zadržati i druge inovacije koje su proslavile ROG seriju. Primjerice, ultrazvučne tipke koje pružaju snažnu taktilnu povratnu informaciju ostale su ključna značajka prethodnih modela. Ove tipke pružaju igračima dodatni osjećaj kontrole tijekom igranja, čime se poboljšava ukupno iskustvo korisnika.

Asus ROG Phone 7 i 7 Ultimate donose Snapdragon 8 Gen 2

No, ono što izdvaja ROG Phone 8 od svojih prethodnika je intrigantna fraza “Beyond gaming”, koja je pridružena službenom tweetu uz najavu. Ova izjava sugerira da Asus planira proširiti fokus ovog uređaja izvan igara, otvarajući vrata novim mogućnostima.

iOS 17.2 donosi Qi2 punjenje za iPhone 13 i iPhone 14

Možda će ROG Phone 8 ponuditi napredne funkcije za fotografiranje, produktivnost ili čak umjetnu inteligenciju, čime će privući širu publiku koja traži vrhunski pametni telefon za sve svoje potrebe.

1 2

Unatoč svim ovim uzbudljivim informacijama, točan datum lansiranja ROG Phone 8 još uvijek ostaje nepoznat. Ako se pridržavaju prošlih obrazaca, Asus bi mogao objaviti ROG Phone 8 na CES 2024, godišnjem sajmu potrošačke elektronike koji se tradicionalno održava u siječnju u Las Vegasu. CES je događaj na kojem Asus često otkriva svoje najnovije proizvode, a ROG Phone 8 mogao bi biti zvijezda ovogodišnjeg izdanja.

Hrvatski Telekom osnažuje 4G i 5G ali gasi 3G

Sve u svemu, Asus ROG Phone 8 obećava unaprijeđene performanse, vrhunske značajke za igre i intrigantan fokus “Beyond gaming”. Čekamo s nestrpljenjem službenu najavu i više informacija o ovom mobilnom čudu koje će vjerojatno postati igračka izbora za entuzijaste mobilnog igranja i ljubitelje visokokvalitetne tehnologije diljem svijeta.

Najčitanije