Banner
1 10
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Samsung Galaxy S24 Ultra – renderi pred nama

Iako će sada mnogi od vas misliti o čemu mi pišemo. Danas ponovno s vama želimo podijeliti aktualne rendere nadolazećeg Samsung Galaxy S24 Ultra modela telefona.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

S neprolaznom brzinom tehnološkog napretka, mobilna industrija svake godine donosi nove inovacije i poboljšanja. Sada, nakon nedavnog lansiranja iPhonea 15 i Pixela 8, svi oči su uprte prema Samsungu i njihovoj najavljenom liniji za 2024. godinu.

Mercedes G klasa prelazi na struju – 2025 G

Posebno prema modelu Galaxy S24 Ultra koji obećava oblikovati budućnost pametnih telefona. Evo pregleda najnovijih informacija koje imamo o ovom očekivanom uređaju.

1 10
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Jedan od ključnih faktora koji čini Galaxy S24 Ultra iznimno privlačnim jest njegovo preuzimanje mjesta pokojnog modela Galaxy Note. Ovaj telefon donosi velik zaslon, S Pen olovku i niz sljedbenika koji su bili odani Galaxy Note seriji.

Android Malware preuzet 600 milijuna puta iz Google Play trgovine

Nakon gašenja Galaxy Note linije 2021. godine, Samsung je uspješno prenosio duh Notea na modele serije S Ultra, čime je zadovoljio očekivanja korisnika koji su cijenili ove karakteristike.

2 8
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Najnoviji renderi Galaxy S24 Ultra, podijeljeni od strane uglednog insajdera Ice Universe, otkrivaju impresivnu simetriju i tanke okvire na zaslonu. Očekuje se da će ovaj uređaj pokretati Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy čipset, koji će biti posebno overclockan i underclockan u usporedbi s običnom verzijom ovog procesora.

Što se tiče performansi, Prime CPU jezgra imat će overclocking na 3,4 GHz, dok će Cortex-A720 Performance CPU jezgre raditi na 3,15 GHz i 2,96 GHz. Očekuje se i povećanje osnovne konfiguracije RAM-a na 12 GB, čime će se poboljšati brzina i efikasnost uređaja.

4 5
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Jedna od primjetnih promjena bit će i odluka o napuštanju 10x optičkog zooma, koji se nalazio na prethodnim modelima Galaxy S Ultra. Razlozi za ovaj potez uključuju smanjenje troškova i pritužbe korisnika koji su osjećali težinu kamere pri 10x zumu. Umjesto toga, Samsung planira usporediti se s iPhoneom 15 Pro Max, pružajući mogućnost 5x optičkog zooma.

iPhone 16 modeli donose veće zaslone i Punch-hole

U svijetu materijala, Galaxy S24 Ultra donosi napredak s kućištem od Titaniuma, slično onome što je Apple predstavio u svojim Pro modelima. Iako će ovo zasigurno pridonijeti lakoći uređaja, stvarno iskustvo iz stvarnog svijeta tek treba potvrditi koliko ovaj materijal čini telefone izdržljivijima.

3 7
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Snažna baterija od 5000 mAh najavljuje solidno trajanje baterije, slično kao i na prethodnom modelu Galaxy S23 Ultra koji se pokazao izuzetno konkurentnim u testovima trajanja baterije.

Samsung Galaxy Z FE – sklopivi model za svačiji džep

Očekuje se i optimizirana verzija Samsungovog 200MP ISOCELL HP2 senzora kamere, pod nazivom ISOCELL HP2SX 200MP, kako bi se poboljšala kvaliteta fotografija i videozapisa.

2 10
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Dok se iščekuje službeno predstavljanje Galaxy S24 Ultra, mobilni ljubitelji ostaju uzbuđeni i radoznali očekujući što će Samsung donijeti na tržište kako bi zadovoljio rastuće zahtjeve korisnika pametnih telefona.

Polestar Phone prikazan na kratko

Htjeli mi to priznati ili ne siječanj je sve bliže odnosno 17.01.2024. kada Samsung organizira novi Galaxy Unpacked gdje ćemo imati prilike (napokon) vidjeti Galaxy S24 seriju telefona.

1 14
Prikaz detalja kamera Galaxy S24 Ultra modela !

No po ovim aktualnim renderima koje možemo vidjeti ne očekujemo neke prevelike dizajnerske različitosti u odnosnu na aktualni Galaxy S23 Ultra model telefona.

Najčitanije