Banner
Galaxy S23 Ultra kamera 12

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Ovdje moramo istaknuti kako su navedene boje (crvena i plava) već bile dostupne za Galaxy S23 Ultra ali isključivo prilikom kupnje online putem, dakle u fizičkim trgovinama nisu bile dostupne.

*Recenzija: Samsung Galaxy S23 Ultra

Tvrtka Samsung još jednom želi svoj „flagship” model Galaxy S23 serije, učiniti dostupnim svojim kupcima. Ovoga puta radi se o dolasku novih boja: crvene i plave (točnije Nebesko plave).

[Isprobaj sam]: Top 3 Android igre koje godinama nakon izlaska nude vrhunsko gaming iskustvo

Nešto slično konkurentski Apple napravio je početkom proljeća kada je iPhone 14 model, predstavio u žutoj boji. Trenutno je kao što i samo znate Samsung Galaxy S23 Ultra dostupan u nekoliko privlačnih boja, od kojih bi ponajviše izdvojili zelenu.

tekst2sl1 4
Nebesko Plavi Samsung Galaxy S23 Ultra !

Ali nije to dovoljno, već Samsung svojim poklonicima želi svoj „flagship” model predstaviti u novim „izazovnim” bojama a one su (kao što smo i rekli): crvena plava.

OnePlus V Fold – spoj tankog kućišta i vrhunskog zoom-a

Naravno kako to obično biva niti ovoga puta naše Europsko tržište nije nam tom popisu dostupnosti, već se pripadajuće boje ponajprije očekuju na Indijskom tlu i susjednim Azijskim zemljama.

tekst2sl2 2
Crveni Samsung Galaxy S23 Ultra !

Ovdje moramo istaknuti kako su navedene boje (crvena i plava) već bile dostupne za Galaxy S23 Ultra ali isključivo prilikom kupnje online putem, dakle u fizičkim trgovinama nisu bile dostupne.

WhatsApp novim ažuriranjem skriva „neželjene” pozive

No kako smo i rekli Samsung je objavio da su navedene boje od sada dostupne i unutar fizičkih trgovina (no nažalost za sada u Indiji). Samsung India nudi Galaxy S23 Ultra u crvenoj i plavoj samo s 12 GB RAM-a i 256 GB pohrane.

Galaxy S23 Ultra kamera 11

Cijena je 124.999 INR, što je ekvivalentno 1.525 USD/1.390 €. Za usporedbu, ista cijena u Europi daje vam verziju od 512 GB, dok kupci u SAD-u mogu izabrati opciju od 1 TB, iako se uređaji koji se koriste u Indiji proizvode u toj azijskoj zemlji.

Xiaomi 13 Pro recenzija

Naravno skrenuli bi vam pažnju, ako još niste da svakako pročitate našu Recenziju – Samsung Galaxy S23 Ultra telefona ali i naravno pogledate i ostale Galaxy S23 modele (Galaxy S23, Galaxy S23+) unutar Naše Baze Mobitela.

Galaxy S23 Ultra 4

O samim značajkama i mogućnostima ovdje nećemo previše govoriti, jer su one posve identične kao kod već prisutnih modela Galaxy S23 Ultra telefona.

Apple iOS 17 (iPadOS 17) ne dolazi na iPhone X i starije tablete – ipak ništa od šest godina podrške

Naravno ovdje je samo riječ o donošenju novih boja na tržište ali ne i o novitetima i značajkama. Još jednom moramo se podsjetiti kako Samsung 26.07.2023. održava Galaxy Unpacked događaj, gdje će predstaviti novu liniju sklopivih telefona kao i Galaxy Watch 6 seriju pametnih satova.

Mercedes-Benz – budućnost elektrifikacije naziva se Vision One-Eleven

Nakon toga možemo (možda) očekivati i cjenovni pad (da bude pristupačnije) Galaxy S23 serije telefona u svrhu promidžbe Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 modela.

Galaxy S23 Ultra

Kažemo „možemo očekivati” jer sve to još nije potvrđeno. Ipak ako ništa, možemo se veseliti dolasku novih boja u Galaxy S23 seriju telefona, točnije na njihov najjači „flagship” model – Samsung Galaxy S23 Ultra.

Najčitanije