Banner
tekst2naslovna

Samsung Galaxy S23 u boji „limete” na Indijskom tlu

Samsung se odlučio predstaviti "boju" Limete za Galaxy S23 model ali za sada na Indijskom tlu.

Da dobro ste pročitali, čini se kako je Samsung postepeno krenuo koracima Apple proizvođača kada su u pitanju boje pametnih telefona. Već smo imali prilike pisati kako je Apple predstavio žuti iPhone 14 a sada nešto slično imamo prilike navesti i za aktualnu Samsung Galaxy S23 seriju.

Instagram uvodi mogućnost „skrivanja” objava – i prikaza „bliskim prijateljima”

Točnija samo za „obični” (početni) Galaxy S23. Naime ovaj model telefona moguće je kupiti u nekoliko dostupnih boja: Phantom Black, Cream, Green, Lavender, Graphite.

tekst2sl1

No od sada će se portfelju tih boja pridružiti i još jedna, „limeta”. Naime boja limete bit će dostupna na Indijskom tlu a hoće li ona s vremenom dolaziti i na ostala tržišta odnosno na globalnu razinu, svakako će pokazati vrijeme.

Ovih 11 Android (zlonamjernih) aplikacija uklonite odmah – moguća je krađa bankovnih podataka

Same specifikacije i mogućnost Samsung Galaxy S23 modela ostat će nepromijenjene. A u Indiji će za Galaxy S23 model u boji limete i dalje biti potrebno izdvojiti 74,999INR.

Samsung razvija telefon sa četiri načina korištenja

Moramo reći i to kako je boja limete odnosno Samsung Galaxy S23 model u navedenoj boji, već dostupan na pojedinim tržištima no isključivo kao mogućnost kupovine online, dok ga na policama trgovina nećemo imati prilike pronaći.

Samsung predstavio One UI 5 Watch

Da ovo nije sve samo na razini glasina dokazuje i objava na Twitter društvenoj mreži Indijske podružnice Samsunga. Uz fotografiju na kojoj se napisano „Soon” stoji napisani tekst: „A refreshing twist to something (already) epic, coming soon. #ShareTheEpic #Samsung”.

Za sada nije objavljen službeni datum kada će “limeta” osvježenja biti dostupno na Samsung Galaxy S23 modelu telefona. Možda zvučimo malo “bahato” ali mišljenja smo kako ova boja neće biti baš tražena za kupnju.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – glavni adut je veći prednji zaslon / foto

Odnosno kako je ovo ista situaciju kao što je to bilo sa žutim iPhone 14 telefonom. U smislu “Proljeće je” pa idemo predstaviti neko osvježenje da malo prodaju podignemo.

Samsung Expert Raw donosi „astrofoto” mod za Galaxy S21 i Galaxy Z Fold 4

Ali svakako ćemo nastaviti pratiti ovu priču i reći vam sve novine ako ih bude vezano uz “limeta” ediciju Samsung Galaxy S23 modela. Još jednom ponovimo kako se po značajkama i mogućnostima ovaj model neće razlikovati od svoje “braće”.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – jasan pogled rendera i potvrda glasina / Foto

Komentarima na Twitter društvenoj mreži podijeljeni su. Dok neki jedva čekaju predstavljanje navedenog modela, drugi govore kako će ova “limeta” edicija sa sobom donijeti ponovno Exynos čip kao glavni pokretač telefona.

tekst2naslovna

Što nas možda i ne bi začudilo jer je Samsung nedavno govorio kako bi svoje Galaxy S modele ponovno vratio na Exynos čipove. Odnosno tada bi se radilo o onim “početnim” (Galaxy S, Galaxy S Plus) koji bi imali Exynos, dok bi “najjači” među njima “Galaxy S Ultra” i dalje koristio Snapdragon. Ali to je sada tema za neki drugi članak.

Najčitanije