Banner
tekst2naslovna 3

Samsung Galaxy S23 FE doći će umjesto Galaxy A74 modela – s cijenom od 700$

Samsung krajem ljeta predstavlja Galaxy S23 FE. Specifikacije (navodne) znamo a govori se kako će cijenom ići do 700$. Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy također bi se trebao naći odnosno pokretati Samsung Galaxy S23 FE pametni telefon.

Hoće li biti dostupan na tržištu ili ipak neće? Upitna je rečenica koju smo u posljednje vrijeme dosta čuli iz usta Samsunga kada bi misli poletile ka nadolazećeg Galaxy FE modelu.

Konačno je stigla Galaxy S23 serija! Pogledali smo Ultra model, evo koje novitete donosi 

Prvo su naveli kako odustaje od Galaxy FE serije, da bi kasnije to opovrgnuli i rekli kako će Galaxy S23 FE zaista doći na tržište. Ako se pitate (još uvijek) gdje je u priči nestao Galaxy S22 FE model, onda ćemo vam reći kako je on trebao na tržište baš tada kada se Samsung mislio „prekinuti” Galaxy FE seriju.

tekst2sl1 3

Stoga ako se glasine pokažu točnima negdje krajem ljeta, početkom jeseni (dakle rujan) trebali bi imati prilike vidjeti (i gledati) predstavljanje Samsung Galaxy S23 FE pametnog telefona.

Huawei Health morate isprobati

Već i vrapci na grani znaju kako je sve započelo 2020. godine kada je Samsung odlučio predstaviti „Fan Edition” (telefon po mjeri zaljubljenika u Galaxy S modele).

sl6 3

A kako je tada bio aktualan Galaxy S20 model, tvrtka je sve svoje napore bazirala upravo na „plus” modelu tog pametnog telefona. I tako je (ukratko rečeno) nastao Samsung Galaxy S20 FE.

Samsung One UI 6.0 (Android 14) lista [kompatibilnih] uređaja

Njegovoj popularnosti u početku stvarno nije bilo kraja. To govore i prodajni rezultati koji su išli sve do brojke od 10 milijuna prodanih primjeraka.

03 Galaxy S23 Plus
Samsung Galaxy S23 Plus

Pa je shodno (i na krilima prodaje) tome tvrtka iduće godina odlučila predstaviti „nasljednika”. On je dolazio pod imenom „Galaxy S21 FE” a donosio je sve ono što i tada aktualna Galaxy S21 linija Samsung pametnih telefona.

Apple uvodi USB Type-C ali onako kako „on” to želi

Iako se donedavno mislilo kako će ime glasiti „Galaxy S22 FE”, čini se kako tome ipak neće biti tako. Prema analitičarima i njihovim informacijama ime će biti „Samsung Galaxy S23 FE” a donosit će sve ono što smo već imali prilike navoditi u članku: „Samsung Galaxy S22 FE- ovo je on, pokretan Snapdragon čipom i 108MP kamerom”.

tekst1naslovna 6

Šuška se i to kako će Samsung za Galaxy S23 FE „iskoristiti” aktualni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, što ukazuje na to kako Samsung za čitavu Galaxy S te Galaxy Z seriju planira sada (i u budućnosti) implementirati isključivo aktualne Snapdragon čipove.

Samsung pustio „s lanca” One UI 5.1 – Galaxy S21, Galaxy S20/S21 FE i mnogi drugi dobili One UI 5.1

Tim se načinom tvrtka „oprostila” od vlastitih Exynos modela te ih je ostavila isključivo za pojedine predstavnike srednjeg te nižeg cjenovnog razreda.

tekst1sl2 10

Potrebno je reći i to kako Samsung neće predstaviti Galaxy A74 model, kako bi na više tržišta mogao dovesti Galaxy S23 FE. Tim potezom Galaxy A53 odnosno uskoro Galaxy A54 postaje „sam vrh ponude” a Galaxy A73 model ujedno i posljednji predstavnik neke vrhunske „7X serije”.

Apple iPhone 15 i iPhone 15 Plus imati će istaknutiji modul kamere

Što će to Samsung Galaxy S23 FE sa sobom dovesti, možete pročitati i vidjeti KLIKOM NA LINK. Ako se ipak želite prisjetiti i podsjetiti starijih Galaxy FE modela, onda iste možete pregledati u našoj Bazi Mobitela: Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S21 FE. Cijena s kojom će Samsung Galaxy S23 FE biti dostupan na tržištu navodno će biti 700$.

Najčitanije