Banner
tekst1sl1 8
SamsungGalaxyS23FE#

Samsung Galaxy S23 FE značajke i prikaz rendera – sve se već zna

Riječ je o Samsung Galaxy S23 FE modelu pametnog telefona o kojem smo toliko puta već pisali. Ipak one prve „početne” glasine jasno su govorile kako će on slijediti smjernice aktualne Galaxy S23 serije telefona.

Nakon što smo imali prilike vidjeti rendere Samsung Galaxy Z Flip 5 / Samsung Galaxy Z Fold 5 modela telefona te Galaxy Watch 6 pametnih satova, danas na redu ponovno imamo „procurjeli” dizajn jednog od nadolazećih modela.

Apple poskupljuje iCloud+ – evo koliko

Ovoga puta ne radi se o nekom „flagship” modelu već o pripadniku „srednje klase” čiji dolazak svi s nestrpljenjem očekujemo. Riječ je o Samsung Galaxy S23 FE modelu pametnog telefona o kojem smo toliko puta već pisali.

Video prikaz (render) Samsung Galaxy S23 FE:

Ipak one prve „početne” glasine jasno su govorile kako će on slijediti smjernice aktualne Galaxy S23 serije telefona – što se naravno i po samom imenu može zaključiti.

Telemach diže cijene (8,3%) kao i A1 – razlog je inflacija

Čini se kako će ipak tu dizajnersku i vizualnu notu „prigrliti” od Samsung Galaxy A54 5G modela, koji će mu ujedno biti i najveći konkurent – ljutiti rival. Tako će oba modela dijeliti potpuno iste dimenzije a one će iznositi: 158 x 76,3 x 8,2 mm.

tekst1sl2 4

Ne samo da će dimenzije biti posve identične kao i kod Galaxy A54 modela, već će i raspored tipki odnosno utora biti kao i kod Galaxy A54 5G modela telefona.

Honor Magic 5 Pro recenzija

Na desnom bridu (boku) nalazit će se tipke za zvuk te odmah ispod njih i tipka za uključivanje / isključivanje telefona. Gornji brid (rub) mogao bit donijeti utor za SIM karticu, dok donji brid donosio zvučnik te USB Type-C priključak za sinkronizaciju i punjenje.

tekst1sl3 3

Samsung Galaxy S23 FE imat će sa stražnje strane tri kamere od kojih će ona glavna biti 50MP, dok za sada preostale dvije nisu poznate – iako možemo naslutiti kako će to biti 12MP ultraširoka te 5MP makro kamera.

Samsung Galaxy S23 modeli dobili lipanjsko ažuriranje s poboljšanjem kamera

Mogućnost snimanja ići će do 4K rezolucije pri 30fps-a. Umalo smo zaboravili navesti i neke glasine vezane uz zaslon, on bi trebao biti AMOLED s veličinom od 6,4” i stopom osvježenja prikaza od 120Hz.

tekst1sl4 1

Pitanje autonomije, ići će „korak unatrag” u odnosu na Samsung Galaxy A54 5G. Odnosno Samsung Galaxy S23 FE dolazit će se kapacitetom baterije od 4,500mAh (i brzim punjenjem od 25W), dok Galaxy A54 5G (istih dimenzija) donosi kapacitet od 5,000mAh.

Android 14 Beta 3.1 – dali je trajanje baterije bolje ili lošije?

Ipak sigurni smo kako sve najviše zanima što će to odnosno koji čip doći kao pokretač Samsung Galaxy S23 FE modela. Nažalost neće biti slučaj i ovdje sa Snapdragon čipovima – oni su ipak vezani uz samu flagship seriju.

tekst1sl5 1

Samsung Galaxy S23 FE pokretat će Exynos 2200 u svim regijama, odnosno na globalnoj razini. Te se govori kako će doći s kapacitetom radne memorije od 6GB odnosno 8GB te 128GB/256GB interne memorije.

Samsung Galaxy S24 – ponovno aktualna tri modela

Dok ne dobijemo još detalja vezanih uz nadolazeći Samsung Galaxy S23 FE, jedino nam preostaje da uživamo u prikazima (renderima). Naravno (iako još nije potvrđeno) moramo istaknuti kako se govori da će Samsung Galaxy S23 FE biti predstavljen prije nadolazećih „sklopivih modela” a to je 26.07.2023. Da li će to svakako biti i istina, naravno ostaje nam za vidjeti.

Najčitanije