Banner
ff 2

Motorola X50 Ultra pri TENNA certifikatu

Motorola ide dalje s portfeljem 50 serije, uskoro tržište dobiva X50 Ultra a mi donosimo prve fotografije iz TENNA certifikata.

Motorola X50 Ultra, predviđen za lansiranje ovog mjeseca, privlači značajnu pažnju kao obećavajući dodatak već impresivnom portfelju Motorole.

Motorola Moto Buds i Buds+ predstavljene

Ovaj uređaj predstavlja kinesku verziju Motorola Edge 50 Ultra modela, a očekuje se da će biti predstavljen gotovo istovremeno s globalnim izdanjem.

1 12

Prema najnovijim informacijama, X50 Ultra je na pragu službenog predstavljanja, budući da je nedavno dobio odobrenje od TENAA-e, kineske agencije za telekomunikacije, koja je također objavila i prve žive slike uređaja te nekoliko ključnih specifikacija.

Motorola Edge 50 Fusion i 50 Ultra predstavljene tržištu

Uređaj, prikazan u crnoj boji s veganskom kožom koja se naziva “Forest Grey” na zapadnom tržištu, ima dimenzije 161,0 x 72,4 x 8,5 mm i težinu od 197 grama. Te dimenzije su slične onima kod modela Edge 50 Ultra, s malim varijacijama koje su vjerojatno rezultat različitih komponenti unutar uređaja.

2 9

Motorola X50 Ultra pokreće Snapdragon 8s Gen 3 procesor, što jamči izvanredne performanse, a podržava ga i baterija od 4500 mAh. Ovaj kapacitet baterije predstavljen je kao 4365 mAh ocjena praktične upotrebljivosti, uz mogućnost brzog punjenja od 125 W. Iako popis TENAA-e ne spominje bežično punjenje, očekuje se da uređaj podržava i tu opciju s kapacitetom od 50 W.

Motorola Edge 50 Pro predstavljena

Što se tiče zaslona, X50 Ultra će imati zakrivljeni 6,7 inčni OLED ekran, a poseban naglasak stavlja se na njegovu kameru. Stražnja kamera uključuje 3x periskopsku leću i 64 MP glavni senzor, što ukazuje na ozbiljne fotografske sposobnosti. AI tehnologija igra ključnu ulogu u funkcijama kamere, što je bilo vidljivo i u dosadašnjim marketinškim kampanjama.

Opcije memorije su proširene u usporedbi s Edge 50 Ultra modelom. Prema TENAA-inom popisu, korisnici će moći odabrati između 8, 12, 16, pa čak i 18 GB RAM-a, te između 128 GB i 1 TB interne pohrane. To korisnicima omogućuje prilagodbu uređaja prema vlastitim potrebama, bilo da je riječ o igranju igrica, profesionalnoj upotrebi ili multimediji.

Motorola Edge 50 Pro i Europske cijene

Iako službeni datum lansiranja još nije objavljen, Motorola je na pragu objave detalja o datumu puštanja u prodaju. Naše praćenje i ažuriranje informacija nastavit će pružati najnovije detalje o ovom uzbudljivom uređaju, čime će zainteresirani kupci moći planirati svoju potencijalnu kupovinu.

Najčitanije