Banner
tekst1naslovna 29

Samsung Galaxy S22 Ultra – „uživa u prirodi”

Samsung Galaxy S22 Ultra ponovno vidljiv na fotografijama ovoga puta u sivoj i crnoj boji te na "svježem zraku".

Kako se bliži veljača 2022, godine vrijeme kada će Samsung napokon predstaviti Samsung Galaxy S22 članove obitelji, učestalo dobivamo fotografije. Danas ponovno imamo prilike pisati o „najjačem” modelu Galaxy S22 Ultra a kako smo već i rekli on će dolaziti i sa S-Pen olovkom te će naravno imati i utor unutar svoje unutrašnjosti. Ovdje ne želimo pisati o značajkama, mogućnostima, kvaliteti prikaza zaslona.

Samsung senzor kamere od 200MP koristiti će u Galaxy S23 modelima

Jer smo o navedenim detaljima u više navrata rekli sve što se moglo i trebalo reći. Na aktualnim fotografijama vidimo Samsung Galaxy S22 Ultra (očito će se tako i zvati, što znači da pridjev „Note” otpada) u sivoj i crnoj boji. I dalje je tu „krajnje oblikom čudan” modul kamere odnosno on više nema onakav istaknut dizajn već je u potpunosti u ravnini sa stražnjom stranom telefona.

tekst1sl1 32

Odnosno uopće nije u pitanju model već su kamere jedino što minimalno viri (i to svega nekoliko milimetara). Na što se svakako trebamo prilagoditi a za to će trebati neko vrijeme. Stražnja strana osim modula kamere donosi jedino još „Samsung” logo pri dnu, što je još praksa koja se primjenjuje od davnih modela Galaxy S serije. Pripadajuće fotografije prate i neke nove glasine i navodi.

Apple iPhone 14 također bez SIM utora

Oni govore kako će Samsung Galaxy S22 Ultra pri svojoj najjačoj verziji imati 12GB radne memorije te čak 1 terabajt interne memorije. Znamo već sada ako se ovo pokaže točnim (a ne vidimo razloge da tako i ne bude zaista) kako će pripadajuća cijena na tržištu biti svakako visoka. Moramo se prisjetiti kako ovo nije prvi slučaj da Samsung želi neki svoj flagship model pametnog telefona želi opremiti s 1 terabajtom interne memorije.

tekst1sl2 26

Isti „put” imao je Samsung Galaxy S10+ kada je bio na vrhu svoje slave i to je na kraju i objavljeno. Dali Samsung ovo radi namjerno ili slučajno odnosno na ovakav način puštanja fotografija Samsung Galaxy S22 modela obitelji u javnost?

Samsung Galaxy S20 (obitelj) – iduća nadogradnja softvera je Android 12 i One UI 4.0

Mišljenja smo kako je to sve rađeno s namjerom da se očekivanja i neizvjesnost oko Galaxy S22 obitelji samo podigne na najveću moguću razinu kako bi pred samo predstavljanje očekivanja bila na vrhunsku.

tekst1sl3 17

Time naravno i rezultati prodaje kada ona i krene bila naravno za svaku pohvalu i iznad svih očekivanja. Malo smo žalosni što ne vidimo češće Galaxy S22 i Galaxy S22 Plus modele ali s namjernom se Galaxy S22 Ultra učestalo prikazuje kao „najjači” model za 2021/2022, godinu. Hoćete li vi kupiti koji Galaxy S22 ili ćete ostati na nekim od starijih Galaxy S modela, svakako nam javite u komentarima i na našim društvenim mrežama.

Najčitanije