Banner
tekst3naslovna 6

Samsung Galaxy S22 Ultra / Note – Burnham Green detalj

Tamno zelena boja kao novitet na Galaxy S22 Ultra (Note) i da S-Pen također dolazi u tamno zelenoj boji.

Kako to obično biva i govori se kada se nestrpljivo očekuje predstavljanje pametnog telefona, internet iz dana u dan bude prepun navoda, informacija i fotografija. Posebice kada recimo Samsung ili Apple predstavljaju svoje nove flagship uzdanice.

Samsung Galaxy Tab A8 donositi će pristojne značajke za „šaku eura”

Tako je i danas odnosno ovo već duže vrijeme kada navodi, informacije, značajke govore u prilog nadolazeće flagship generacije Galaxy S linije odnosno nasljednike aktualne Samsung Galaxy S21 obitelji.

tekst3sl1 7

Ako ste nas pratili u posljednje vrijeme mogli ste shvatiti odnosno uočiti kako smo dosta pažnje pridodali najjačem modelu iz nadolazeće Galaxy S22 serije odnosno Galaxy S22 Ultra modelu. Upravo tu ne tako davno internet se „zapalio” s navodima hoće li se Galaxy S22 Ultra uistinu zvati „Ultra” ili će ipak biti ponovno „Note” te bi se u tome slučaju Note uzdignuo iz mrtvih i oživio.

Istražujemo: Jesu li prijenosna računala postala neophodna za život?

Pokušali smo u našim člancima razjasniti hoće li to biti Note ili Utra odnosno zašto bi baš to bio Note a kako smo i na kraju zaključili, Note bi bio jer bi Samsung Galaxy S22 „Ultra” došao s podrškom za S-Pen. Znamo kako će sada velika većina vas reći pa da i Galaxy S21 Ultra ima podršku za S-Pen pa se ne zove Note i u tome bi ste bili u pravu ali Galaxy S22 Ultra odnosno Note će dolaziti (u prodajnom pakiranju) sa S-Pen olovkom.

tekst3sl2 6

Danas pak donosimo nove činjenice vezane uz naredni Samsung Galaxy S22 Ultra (Note) a one se dotiču sada boje s kojom će navedeni model doći na tržište. Naravno sve se ovo još uvijek bazira na navodima te stoga ih i kao takve treba uzeti s dozom opreza no oni govore kako će po prvi puta Galaxy S22 Ultra (Note) doći u tamno zelenoj inačici. Točnije naziv ove boje bio bi „Burnham Green” odnosno njezina oznaka bila bi #B61919, dok bi RGB kod bio 182,25,25.

tekst3sl3 5

Ovo ne bi bio prvi put da Samsung svoje modele „oboji” u zelenu boju jer su zeleni već bili Galaxy Z Fold 3 i ne tako davni Galaxy S10 modeli pametnih telefona. Kada smo se već dotaknuli boja recimo kako će se i nadolazeći Galaxy S22 i Galaxy S22 Plus također prodavati odnosno biti dostupni u zelenoj boji ali kako saznajemo ona će biti nešto svjetlijih nijansi no što će to biti slučaj kog Galaxy S22 Ultra (Note) za sada se njihov naziv boja još ne zna.

PlayStation 5 igre koje donose DualSense značajke

S podrškom za S-Pen kako hardvera tako naravno i softvera Samsung Galaxy S22 Ultra (Note) biti izravni nasljednik posljednje Galaxy Note 20 serije iz 2020, godine.

Najčitanije