Banner
5 17

OnePlus 12 – izgled i značajke, predstavljanje 05.12.2023.

Nakon niza nagađanja, Internet je dobio uvid u ono što možemo očekivati kada se kaže ime OnePlus 12.

Nakon mjeseci nagađanja i iščekivanja, konačno smo dobili službene informacije o nadolazećem OnePlus pametnom telefonu – OnePlus 12. Ovaj visokokvalitetni uređaj izuzetno je iščekivan, a predstavljanje je zakazano za 5. prosinca 2023. godine.

Stigle su nove perilice i sušilice Samsung 5000C serije 

Dok smo ranije razgovarali o očekivanjima i špekulacijama vezanim uz ovaj model, sada smo u mogućnosti pružiti vam detaljne informacije o značajkama i dizajnu, otkrivajući kako izgleda OnePlus 12.

1 37

Jedna od prvih informacija koje su danas otkrivene odnosi se na boje dostupne za OnePlus 12. Korisnici će imati mogućnost odabira između tri elegantne boje: bijele, zelene i crne.

Elon Musk vraća naslove na X platformu

Ova raznolikost omogućava svakom korisniku da pronađe boju koja najbolje odražava njegov osobni stil. Osim boja, tvrtka je odlučila podijeliti i prve službene slike uređaja.

2 32

Na temelju dostupnih slika, možemo zaključiti da OnePlus 12 zadržava prepoznatljivi dizajn, vjeran estetici koju smo vidjeli kod prethodnog modela, OnePlusa 11. Ovaj pametni telefon ne donosi radikalne promjene u dizajnu, već se elegantno usklađuje s prethodnim iteracijama. Sveukupni izgled i form factor ostaju slični, ali to ne znači da nema inovacija.

Xiaomi Redmi Watch 4 predstavlja 29.11.2023. – AMOLED zaslon i aluminijsko kućište

Izvor otkriva da će OnePlus 12 biti prvi pametni telefon tvrtke opremljen periskopskom lećom za telefoto kameru. Ova tehnologija obećava poboljšanje mogućnosti zumiranja i snimanja udaljenih objekata, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo fotografiranja.

3 27

Dok je prethodni model, OnePlus 11, imao sličan kvadrat straga, OnePlus 12 uvodi nekoliko sitnih promjena. LED bljeskalica sada nije smještena unutar kružnog otoka, već je integrirana na način koji dodaje estetski dojam.

Xiaomi HyperOS dolazi na još 11 modela telefona – evo kojih

Četiri kruga u kvadratnoj formaciji ostaju prisutna, ali je četvrti mali krug vjerojatno rezerviran za RGB senzore ili 3D ToF senzor, što ukazuje na unaprijeđene mogućnosti snimanja i prepoznavanja dubine.

4 19

S obzirom na dosadašnje informacije, čini se da će OnePlus 12 zadržati visoke standarde performansi koje smo očekivali od OnePlus uređaja. Unaprijeđena kamera, elegantan dizajn i vrhunske značajke čine ovaj uređaj poželjnim izborom među ljubiteljima tehnologije.

MagSafe i Qi2 – Budućnost bežičnog punjenja za Android

Službeno predstavljanje ovog modela očekuje se 5. prosinca 2023. u Kini. Dok su mnogi s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak, postoji i globalna uzbuđenost jer se očekuje da će globalno predstavljanje uslijediti u siječnju sljedeće godine.

5 17

Tijekom predstavljanja, očekujemo da će tvrtka pružiti dodatne informacije o specifikacijama, cijeni i dostupnosti, što će dodatno razveseliti obožavatelje OnePlus brenda.

YouTube predstavio Playables za Premium korisnike

OnePlus 12 predstavlja uzbudljiv iskorak u svijet pametnih telefona, kombinirajući prepoznatljiv dizajn s inovativnim tehnologijama. Svi ljubitelji OnePlus uređaja s nestrpljenjem iščekuju 5. prosinca kako bi saznali više o ovom visoko očekivanom modelu i planirali svoj sljedeći korak u svijetu mobilne tehnologije.

7 8

S nestrpljenjem iščekujemo 05.12.2023. kada će domaće (Kinesko) tržište imati prilike uživati u OnePlus 12 modelu, dok će globalno tržište na njegov dolazak ipak trebati malo i pričekati.

Najčitanije