Banner
s20

Samsung Galaxy S20 obitelj u trgovinama

Samsung je napravio dobar posao s novim S20, S20+ i S20 Ultra mobitelima. Ultra je na testu već neko vrijeme, možda dočeka i softversku nadogradnju kamere – zato je još nisam objavio – i mogu reći da je to zaista impresivan uređaj, po svim parametrima.

Osobno, najviše me oduševljava – ekran. Da, Samsung je i do sada imao izvrsne ekrane, pa ako ste vlasnik Note 10+ nećete vidjeti neku razliku u kvaliteti prikaza. Ona je izvrsna i na S20 Ultra i na Note 10+.

No vidjet ćete ogromno razliku u glatkoći rada, koja je na S20 Ultra genijalna. Ako se mene pita, to je glavni killer feature – a ne izvrsne kamere.

Slijedi PR objava.

Galaxy S20 S20 Plus S20 Ultra 2

Dugoočekivani Samsung Galaxy S20 pametni telefoni, koji su već zadivili čitav svijet, na hrvatsko tržište stižu ovaj petak.

Riječ je o prvoj cjelovitoj Samsung 5G seriji uređaja s najmodernijim i najnaprednijim rješenjima tvrtke Samsung, koju čine Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra uređaji.

Nova Galaxy S20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona, a svaki uređaj pruža neviđeno korisničko iskustvo.

Napredna 5G tehnologija unutar S20 serije donosi novu razinu dijeljenja sadržaja i mogućnosti, kao što je video-chat visoke rezolucije uz Google Duo te YouTube u 8K rezoluciji.

Galaxy S20 series

„Samsung mnogo ulaže u razvoj novih uređaja, a tehnologija koju smo donijeli u novoj Galaxy S20 liniji posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime što nudimo na tržištu.

Ulaskom u novo desetljeće, cijela Galaxy S20 serija po prvi put dolazi s mogućnošću 5G povezivanja, čime smo našim korisnicima omogućili bržu i jednostavniju komunikaciju te povezivanje s okolinom.“, istaknuo je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Samsung je na tržištu prepoznat po svojim zaslonima i premium uređajima, a Galaxy S20 serija stavlja fokus na kameru, koja kombinira umjetnu inteligenciju s najvećim Samsung senzorom za vrhunsku kvalitetu fotografija.

S20 ZG 1

Nove mogućnosti kamere korisnicima omogućuju da besprijekorno zabilježe trenutke i povežu se s ljudima koje vole, kada god požele.

Također, vrhunske kamere od 108MP na Galaxy S20 Ultra i 64MP na Galaxy S20 i Galaxy S20+ uređajima, S20 seriju ističu naspram ostale ponude pametnih telefona.

Kod Samsung Galaxy S20 Ultra modela Space Zoom tehnologija koju pokreće AI omogućava povećanje fotografije i do 100 puta za nevjerojatne detalje, a Super Steady 2.0 značajka zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike svojom stabilizacijom snimanja i tehnologijom analize pokreta.

Galaxy S20 Plus

S obzirom na mogućnosti i inovacije koje donose, novi uređaji idealni su za sve koji njeguju moderan stil života i žive u pokretu, a ponovno potvrđuju posvećenost Samsunga vrhunskim tehnologijama i novom korisničkom iskustvu.

Galaxy S20 uređaji dostupni su svemirski sivoj, nebesko plavoj i nebesko rozoj boji, Galaxy S20+ u svemirski crnoj, svemirski sivoj i nebesko plavoj boji, a Galaxy S20 Ultra u svemirski crnoj i svemirski sivoj boji. Cijena počinje od

Najčitanije