huawei
tekst3sl5

Samsung Galaxy Buds 2 u Poke lopti – samo za Korejsko tržište

Samsung je odlučio Kineskom tržištu (na žalost ne i globalno) pružiti Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Live i Galaxy Z Flip 3 u Pokemon ediciji.

Južno Korejski Samsung očito u nedostatku novih ideja ili čekanja vremena za predstavljanje pametnih telefona, želi uskratiti svoje vrijeme. Pa tako predstave nešto novo što ustvari i nije novo već staro ali u novom prodajnom pakiranju.

Qualcomm je predstavio Snapdragon 8+ Gen 1 chipset – 30% efektivniji i 10% brži

Jedna od takvih stvari je pakiranje Samsung Galaxy Buds 2 bežičnih slušalica koje su dobro prihvaćene na globalnom tržište (to pokazuju i prodajni rezultati). Sada se Samsung dosjetio da bi te Galaxy Buds 2 slušalice mogao ukomponirati zajedno sa motivima Pokemona iz istoimenog planetarno popularnog crtanog filma.

tekst3sl5

O Pokemonima i nećemo previše pisati jer smo sigurni kako svi znate što su to Pokemoni, toko je Pikachu, Tim Raketa ili tko je Ash Ketchum (ako ipak ne znate, skoknite na Wikipediju).

Samsung Galaxy Z Flip 4 procurio na Benchmarku

Nije riječ o nikakvoj nadogradnji postojećih slušalica već se isključivo radi o kutijici Galaxy Buds 2 slušalica koja dolazi u obliku Poke lopte.

tekst3sl9

Osim navedenog u pakiranju će se dobiti i jedna od 11 posebnih naljepnica (naravno na naljepnici je prikazan neki od Pokemona) a oni jesu redom: Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Ditto, Dragonite, Lapras, Eevee, Gengar, i Mew.

Moramo vas razočarati i reći kako je ova Pokemon edicija isključivo vezana za Korejsko tržište i za sada nije poznato hoće li ikada doći na globalnu razinu. Ipak mišljenja smo kada bi i došla kako bi imala planetarni uspjeh kao i sam crtani film kada se prikazivao.

Sony LinkBuds S – najmanje i najlakše bežične slušalice

Cijena ovakvih Samsung Galaxy Buds 2 slušalica bit će 106$ a moguće će ih biti kupiti na Samsung službenim stranicama vezanim uz Korejsko tržište. Osim Pokemon Galaxy Buds 2 slušalica priča se kako će u ovoj ediciji s vremenom doći i Galaxy Buds Live slušalice ali o tome osim glasina za sada nema dodatnih potvrda (fotografija ili izvora).

Samsung Galaxy Watch 5 Pro donosi titanijum i safirno staklo

Kažimo kako je proteklog mjeseca nešto slično napravljeno i sa Samsung Galaxy Z Flip 3 pametnim telefonom. Koji je isto tako isključivo vezan za prodaju na Korejskom tržištu.

tekst3sl4 2

Današnji protok informacija i navoda nebrojeno nas puta iznenadi i pozitivno i negativno stoga smatramo kako nas ove „ideje” mogu samo dobro oraspoložiti i nasmijati.

Tesla prima narudžbe za električni kamion

Ako bi se ovakve Pokemon slušalice pojavile na našem tržištu dali bi ste ih kupili?

Mi svakako bi ako ne za svakodnevno korištenje onda da nam stoje za ukras (i skupljaju) prašinu jer je kutijica baš „fora” i „Cool”.

Pikachuuuuu jaaa birammm tebeeeeee!!!! Odnosno Samsunže ja biram tebe i tvoje Pokemon Galaxy Buds 2 bežične slušalice.

Najčitanije