Banner
naslovna

Samsung Galaxy FE modeli ponovno poziraju i stvaraju zazubice

Ponovno pišemo o nadolazećim gadgetima iz Samsunga. Naravno zasigurno i sami već pogađate kako je riječ o Galaxy S23 FE te Galaxy Buds FE modelima.

Danas donosimo najnovije informacije o dva nadolazeća uređaja iz Samsungovog portfelja koji su već privukli veliku pozornost tehnološke zajednice. Radi se o Samsung Galaxy S23 FE pametnom telefonu i Galaxy Buds FE bežičnim slušalicama.

Ovi uređaji obećavaju impresivne značajke i inovacije te će sigurno privući pažnju ljubitelja tehnologije.

Finski operateri prestaju prodavati Xiaomi telefone – evo zašto

Krenimo s detaljima o Samsung Galaxy Buds FE, koji će predstavljati Samsungove najpristupačnije bežične slušalice ikad. Očekujemo ih u dvije boje – crnoj i bijeloj.

Tesla prelazi na novi način proizvodnje dijelova – 3D pješčane kalupe

Dizajn ovih slušalica sličan je Galaxy Buds2 i Buds2 Pro modelima, a sami pupoljci podsjećaju na Buds+ s dodirnim područjem i gumenim vrhovima različitih veličina.

Samsung Galaxy S24 Ultra – detalji vrhunske zoom kamere

Još uvijek nemamo informaciju o trajanju baterije, ali slike prikazuju dva pogo igle za punjenje slušalica. Kućište će imati USB-C priključak straga, svjetlo sprijeda za ukupno punjenje baterije te unutarnje svjetlo koje prikazuje napunjenost samih slušalica.

Također, očekuje se da će ovi pupoljci imati 12 mm driver za poboljšanu reprodukciju basa. Cijena se očekuje ispod 100 dolara, a neki trgovci već pripremaju rasprodaju Galaxy Buds FE po povoljnoj cijeni od 88,90 eura.

Osim Galaxy Buds FE, s nestrpljenjem se očekuje i lansiranje Samsung Galaxy S23 FE modela pametnog telefona. Ovaj telefon bit će dostupan u dvije varijante – jedna će imati Snapdragon čipset, dok će druga koristiti Exynos čipset.

Samsungovi ambiciozni planovi za telefoto kamere od 200 MP: hoće li postati novi standard?

Na tržištu će biti u crnoj i bijeloj boji. Što se tiče hardverskih karakteristika, oba modela dijele zajedničke značajke, uključujući 8 GB RAM-a i zaslon rezolucije 2340 x 1080 piksela.

TEKST1SL5

Očekuje se da će glavna kamera biti 50 MP, a tu su i sekundarna kamera od 12 MP i tercijarna kamera od 8 MP. Prednja kamera imat će 10 MP. Baterija će imati kapacitet od 4500 mAh, podržavajući punjenje od 25 W. Telefon će dolaziti s Androidom 13 izvan kutije, s nadogradnjom na Android 14 u budućnosti.

Google Bard AI od sada vam pomaže prilikom korištenja Google servisa – evo kako

Važno je spomenuti da će Galaxy S23 FE modeli biti dostupni u različitim verzijama za različita tržišta. Varijanta “r11q” će koristiti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesor, dok će model “r11s” koristiti Samsung Exynos 2200 SoC.

Mobile Outfitters folije za iPhone 15

Ovo je u skladu s Samsungovom strategijom različitih čipseta za različita tržišta koja se već primjenjuje na Galaxy S21 seriji i drugim modelima. Na primjer, europska tržišta vjerojatno će dobiti model s Exynos čipsetom, dok će tržišta poput SAD-a, Kine i Indije vjerojatno dobiti model s Snapdragon čipsetom.

Dizajn ovih uređaja inspiriran je Galaxy S23 i A54 modelima, a očekuje se da će cijene Galaxy S23 FE biti konkurentne na tržištu pametnih telefona.

iPad uskoro dobiva WhatsApp aplikaciju

Iako još nismo dobili službene informacije o cijeni i datumu lansiranja, očekuje se da će Samsung Galaxy S23 FE biti dostupan u konfiguracijama s pohranom od 128 GB i 256 GB.

S nestrpljenjem iščekujemo službeno predstavljanje ovih uređaja, koje će sigurno obogatiti Samsungov portfelj i pružiti korisnicima još više mogućnosti za odabir idealnog uređaja prema vlastitim potrebama i željama.

Najčitanije