Banner
tekst1naslovna

Samsung Galaxy Buds FE – cijena poznata

Samsung Galaxy Buds FE biti će predstavljen zajedno sa Galaxy S23 FE modelom telefona, danas donosimo cijenu Galaxy Buds FE slušalica.

Već smo više puta na našim stranicama imali prilike pisati (i govoriti) o nadolazećim Galaxy Buds bežičnim slušalicama. Iako se donedavno mislilo kako će njihovo ime biti Galaxy Buds 3, čini se kako će broja 3 ipak izostati.

Što donose kamere iPhone 15 linije – evo detalja

U korist naravno FE pridjeva (FAN EDITION). Samsung Galaxy Buds FE sada su na internet dostavile cijenu s kojom će biti dostupne na tržištu, naravno uz još neke značajke o kojima u ovom članku također govorimo.

tekst1sl1 7

Očekuje se da će Samsung uskoro predstaviti Galaxy S23 FE, a pored toga, mogli bismo vidjeti kako korejski brend predstavlja Galaxy Buds FE TWS slušalice, koje će, prema tipsteru Rolandu Quandtu, imati MSRP od 99,99$.

Samsung Galaxy S24 linija dobiva 3C certifikat – ništa novo po pitanju punjenja

Rečeno je da će Samsung Galaxy Buds FE imati 12 mm AKG podešene drajvere u svakom pupoljku i imati grafitnu i bijelu opciju boja. To obećava visoku kvalitetu zvuka i udobnost prilikom nošenja.

tekst1sl2 3

AKG je poznat po svojoj audio tehnologiji, pa se može očekivati vrhunski zvučni doživljaj. Osim toga, mogućnost odabira između dviju opcija boja, grafitne i bijele, omogućuje korisnicima da odaberu onu koja najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama.

Započele prednarudžbe iPhone 15 mobitela – gdje su najpovoljniji?

Priručnik za Galaxy Buds FE koji je Samsung postavio na svoju web stranicu otkrio je da će slušalice dolaziti u dvije veličine vrhova krila – S/M i M/L. Ovo je važno jer omogućuje prilagodbu slušalica prema veličini uha svakog korisnika, što dodatno doprinosi udobnosti nošenja i kvaliteti zvuka. Kako bi korisnicima pružili najbolje iskustvo korištenja, važno je da slušalice odgovaraju savršeno i ne izazivaju nelagodu prilikom dugotrajnog nošenja.

tekst1sl3 7

Kućište za punjenje Samsung Galaxy Buds FE će se napajati preko USB-C priključka, što je moderno i praktično rješenje. USB-C priključak omogućuje brzo punjenje i lakše povezivanje s različitim uređajima. Međutim, još nije potpuno jasno hoće li slušalice podržavati i bežično punjenje, što bi dodalo dodatnu praktičnost i fleksibilnost pri korištenju.

Apple A17 Pro na Benchmark testiranju – jezgre na 3,78GHz

Cijena od 99,99$ za Samsung Galaxy Buds FE čini ih pristupačnim izborom na tržištu bežičnih slušalica. Ovo je važno jer bežične slušalice postaju sve popularnije, a cijena može biti ključni faktor prilikom odluke o kupnji.

tekst1sl1 4

Samsung je s ovom cijenom uspio ponuditi kvalitetne slušalice po pristupačnoj cijeni, čime privlači široku skupinu potencijalnih kupaca.

Najnovije informacije o Samsung Galaxy S23 FE i Galaxy Buds FE

Više detalja o Samsung Galaxy Buds FE trebalo bi se pojaviti u nadolazećim tjednima. Očekujemo da će Samsung otkriti dodatne tehničke specifikacije, funkcionalnosti i druge važne informacije koje će potrošnicima pomoći u donošenju informirane odluke prilikom kupnje bežičnih slušalica.

tekst1sl2 3

S obzirom na dosadašnju reputaciju Samsunga u proizvodnji kvalitetnih uređaja, očekujemo da će Galaxy Buds FE biti još jedan uspješan dodatak njihovom portfelju proizvoda.

Najčitanije