Banner
ff 1

Huawei predstavlja 15.05. sunčane naočale

Huawei i sunčane naočale i to je moguće.

Prošle godine Huawei je predstavio svoje pametne naočale Eyewear 2 s izmjenjivim Zeiss dioptrijskim lećama, ugrađenim zvučnicima i baterijom koja traje 11 sati. Kompanija sada najavljuje verziju sunčanih naočala istog proizvoda koja će biti predstavljena 15. svibnja na događaju lansiranja proizvoda Huawei Summer 2024 u Kini.

DXOMARK: Huawei Pura 70 Ultra kralj mobilne fotografije

Očekuje se da će sunčane naočale Eyewear 2 imati iste tehničke specifikacije kao i verzija s dioptrijskim naočalama. Osim toga, Huawei planira predstaviti nekoliko drugih proizvoda na svom događaju 15. svibnja, uključujući tablete MatePad 11.5 S i MatePad Pro 13.2, kao i prijenosno računalo MateBook 14 i druge uređaje za Internet stvari (IoT).

1 21

Huawei Eyewear 2, kako u verziji s dioptrijskim lećama, tako i u sunčanoj verziji, predstavlja pionirski korak u integraciji mode i funkcionalnosti s najnovijim tehnološkim inovacijama.

HUAWEI predstavio nove satove i uređaje u Dubaiju

Naočale dolaze s mogućnošću izmjene Zeiss leća, što korisnicima omogućuje prilagodbu naočala prema vlastitim potrebama za vidom. Ugrađeni zvučnici omogućuju slušanje glazbe ili primanje telefonskih poziva bez potrebe za dodatnim slušalicama, čime se povećava udobnost i praktičnost upotrebe.

Huawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

Događaj Huawei Summer 2024 bit će važna prilika za tvrtku da pokaže svoje najnovije tehnološke dostignuća. Osim pametnih naočala, očekuje se predstavljanje novih modela tableta koji su namijenjeni korisnicima koji traže uređaje visokih performansi za poslovnu i osobnu upotrebu.

Huawei Watch GT 4 i HarmonyOS 4.2

MatePad 11.5 S i MatePad Pro 13.2 obećavaju poboljšane značajke i funkcionalnost, koje bi trebale zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

2 13

Prijenosno računalo MateBook 14 također će biti predstavljeno kao dio Huaweijeve obnovljene linije proizvoda, s očekivanjima da će nuditi vrhunske performanse u elegantnom i lagano prijenosnom pakiranju.

Huawei Pura 70 stize 22.5.

Kao i ostali proizvodi, i MateBook 14 je dizajniran s naglaskom na integraciju s Huaweijevim ekosustavom uređaja, omogućujući korisnicima besprijekorno iskustvo korištenja više uređaja.

Huawei nova 12 modeli dolaze na Europsko tlo – imamo cijene

Predstavljanjem ovih proizvoda, Huawei nastavlja jačati svoj položaj na tržištu visokotehnoloških uređaja, istodobno adresirajući različite potrebe svojih globalnih korisnika. Očekivanja su visoka, a potencijal za inovacije i dalje neograničen, što Huaweijevim događajem u svibnju čini iznimno značajnim za tehnološku zajednicu i šire.

Najčitanije